۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۳
کد خبر: 600431

یک متخصص تغذیه گفت: این تصورغلط است که افراد فکر می‌کنند با پرخوری در وعده سحر می‌توانند کمبود موادغذایی را در طول روز جبران کنند.

بهترین برنامه غذایی برای ماه مبارک رمضان

به گزارش قدس انلاین حسن شهبازی در خصوص توصیه‌های تغذیه‌ای ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در ابتدا باید توجه داشته باشیم که در این ماه از پرخوری پرهیز کنیم و سعی کنیم از مواد تغذیه‌ای خوب استفاده کنیم تا بتوانیم با روزه‌گرفتن به سلامتی خود کمک کنیم.

 وی با بیان اینکه «هرچه کم‌تر بخوریم، بهتر می‌توانیم روزه بگیریم» ،ادامه داد: در راستای تغذیه سالم باید فراورده‌های لبنی از قبیل شیر و کشک را حتماً در وعده افطار و سحر بگنجانیم. همچنین جوانان از فراورده‌های گوشتی استفاده کنند و سالمندان از خوردن آن پرهیز کنند. سوپ ساده، آش، نان و پنیر و گردو و چند عدد خرمای خوب در وعده افطار و سحر بسیار سودمند است.

این متخصص تغذیه گفت: برای جبران کمبود آب در این مدت، باید در فاصله افطار و سحر آب به دفعات و با مقدار کم در هر ‌دفعه استفاده شود. میوه‌جات در تأمین آب از دست رفته بسیار مفید است.

وی تصریح کرد: از خوردن چای، به‌خصوص چای پررنگ، خودداری شود؛ زیرا که باعث از دست‌رفتن آب بدن می‌شود.

شهبازی به خبرگزاری ایسنا عنوان کرد: باید دقت داشت که همراه با پنیر، حتماً گردو مصرف شود تا از مضرات این ماده جلوگیری کند. همچنین مردم از خوردن سبزیجات در این ماه غافل نشوند. یکی از بهترین غذاها در این ماه، آبگوشت است که توصیه می‌شود جوانان حتماً در وعده غذایی خود آن را قرار دهند.

وی در خصوص تامین پروتئین کهن‌سالان روزه‌دار در این ماه بیان کرد: این افراد سعی کنند پروتئین را از سفیده تخم مرغ و حبوبات به دست آورند و گوشت کم‌تر بخورند.

این استاد دانشگاه با اشاره به باورهای نادرست تغذیه‌ای گفت: باید تا حد امکان از خوردن غذاهای کنسروی و فست‌فودها پرهیز کرد و غذاها به صورت آبدار طبخ شوند. باید مصرف غذاهای سرخ‌شده کاهش داده و در سرخ‌کردن مواد از حرارت کم استفاده شود و زمان طبخ آن نیز کوتاه‌ترباشد.

شهبازی بیان کرد: این تصورغلط است که افراد فکر می‌کنند با پرخوری در وعده سحر می‌توانند کمبود موادغذایی را در طول روز جبران کنند؛ در حالی که این اقدام باعث افزایش تشنگی و کمبود آب بدن می‌شود. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.