یزد - مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان یزد گفت: قارچ های تولیدی در استان یزد کاملا سالم بوده و خطری مصرف کنندگان را تهدید نمی کند.

قارچ های تولیدی در استان یزد کاملا سالم هستند

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان یزد، یدالله جواد پوراظهارداشت: هم اکنون در استان یزد یک واحد صنعتی و ۱۴۰ واحد خانگی درسطحی معادل ۱۵۰۰۰ مترمربع به تولید قارچ مشغولند و روزانه ۵ الی ۷تن و سالانه ۱۷۵۰ تن قارچ در استان تولید می شود .

وی انواع قارچ تولیدی یزد را ۹۵ درصد از نوع دکمه ای و ۵ درصد از نوع صدفی دانست و افزود: به ترتیب شهرستان های یزد، اشکذر، تفت، میبد، مهریز، ابرکوه، بافق و خاتم بیشترین تولید این محصول را دارند.

جواد پورتصریح کرد: با توجه به ماجرای مسمومیت تعدادی از هموطنان بر اثر قارچ های وحشی و عدم رغبت مردم به خرید و مصرف قارچ  باعث شد و این محصول با کاهش قیمت مواجه شده و باعث متضرر شدن تولید کنندگان شده و قارچ های تولیدی در واحد های استانی کاملا سالم بوده و خطری مصرف کنندگان را تهدید نمی کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.