پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۲

افزایش تولید توت‌فرنگی هیدروپونیکی در گیلان

توت فرنگی

گیلان- رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: مصرف آب در تولید توت‌فرنگی به روش هیدروپونیکی به صورت چشمگیری کاهش می یابد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان، مهندس علیرضا شعبان‌نژاد در بازدید از طرح احداث گلخانه تولید محصول توت فرنگی به روش هیدروپونیک گفت:این گلخانه به مساحت ۳هزار مترمربع در زمینی به وسعت ۴ هزار متر مربع در روستای مازی کله شهرستان لاهیجان احداث شده است.

وی افزود: میزان تولید سالانه ۳۵ تن و میزان سرمایه گذاری بعمل آمده ۸ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال است و از تسهیلات بانکی به ارزش ۴۵۰۰ میلیون ریال برخوردار شده است.

شعبان نژاد در خصوص مزایای کشت هیدروپونیک خاطرنشان کرد:در این نوع کشت نیازی به شخم و آبیاری نیست و مصرف آب به صورت چشمگیری کاهش مییابد.

وی با اشاره به حمایت از افزایش تولید توت‌فرنگی هیدروپونیکی در گیلان تصریح کرد:همچنین در این روش ضد عفونی کردن محیط رشد بسیار ساده و کم هزینه است چون محلول غذایی به صورت مایع است به راحتی می‌توان آن را کنترل کرد.

رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: همچنین در جایی که خاک مناسب ندارد یا دچار بعضی بیماری‌ها است قابل کشت است، کنترل شرایط محیطی از جمله نور، دما،رطوبت و ترکیب هوا بسیار ساده‌تر است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.