بندرعباس ـ مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی راهی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی است از پروش میگو به عنوان راهکاری مطمئن و اجرایی برای تحقق اقتصاد مقاومتی یاد کرد.

پروش میگو راهکاری اجرایی برای تحقق اقتصاد مقاومتی

 به گزارش  قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، پرویز محبی مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه یکی دیگر از آثار خوب پرورش آبزیان به ویژه میگو کاهش فشار بر ذخایر طبیعی  آبزیان است اظهار داشت: در سال 96 خوشبختانه یازده مرکز تکثیر آماده بهره برداری در استان با ظرفیت تولید سالانه 1000 میلیون قطعه بچه میگودر پنج شهرستان استان فعالیت داشتند که این میزان رشد بیانگر رشد و توسعه استان در این صنعت است.

محبی تصریح کرد: مجموع بچه میگوی تولیدی استان در سال  1396 به میزان 1390 میلیون قطعه و از گونه وانامی بود که  میزان تولید بچه میگو نسبت به سال گذشته  29 درصد رشد داشته است.  

 وی افزود : در سال 1396 با زیرکشت رفتن سایت های پرورش میگوی تیاب شمالی و جنوبی، مقام، سایه خوش، یکدار شرقی، سیریک و کولغان، دوستکو و هنگام سطح زیرکشت استان به  بیش از سه هزار و 660 هکتار رسید که نسبت به سال گذشته 22 درصد افزایش داشت. 

مدیر کل شیلات هرمزگان افزایش 55 درصدی میزان تولید،  افزایش 16 درصدی تعداد مزارع فعال و افزایش 22 درصدی سطح زیرکشت از اهم شاخص های ارتقای صنعت تکثیر و پرورش میگو در استان هرمزگان خواند.  

سید پرویز محبی با اشاره به اینکه در سال 1396 بالغ بر یک میلیارد و224 میلیون قطعه بچه میگو در سطح مزارع استان هرمزگان در دو دوره ذخیره سازی شد گفت: بالغ بر 15 هزار و 330 تن از سطح مزارع استان در دو دوره پرورشی میگو برداشت شده است.

این  مقام مسئول در ادامه ضمن تشکر از حمایت های دولت تدبیر و امید در راستای توسعه این صنعت، پیروی از منویات مقام معظم رهبری را راهکاری مطمئن در برون رفت از مشکلات اقتصادی خواند و تاکید کرد خوشبختانه با دپیروی از منویات مقام معظم رهبری و حمایت های دولت در طی چند سال اخیر صنعت آبزی پروری استان توانسته گام های خوبی در مسیر تعالی خود بر دارد.

گفتنی است استان هرمزگان رتبه اول تولیدات شیلاتی را در سال 1396 به خود اختصاص داده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.