معاون دانشگاه فردوسی مشهد گفت: توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای با روند کنونی ۲۰ سال است که فایده‌ای نداشته و ۲۰ سال بعد از این هم فایده‌ای ندارد.

توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای با روند کنونی بی‌فایده است

حسین انصاری در گفت‌وگو با  تسنیم  اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در حوزه آب  و منابع آبی وجود دارد این است که  الگوی بارش از شکل برف به شکل باران تغییر کرده که این مسئله به بهبود وضعیت سفره‌های زیرزمینی کمکی نمی‌کند.

وی بیان کرد: البته روش‌هایی برای مقابله با این حوزه وجود دارد اما رویه‌های دولتی برای کمک به این مسئله برنامه‌ریزی نشده به عنوان مثال می‌توان از گلخانه‌داری به عنوان یک روش برای مصرف بهینه آب استفاده کرد اما نه با این رویه‌ای که هم اکنون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه باید الزامات حوزه کشاورزی را با الزامات بخش‌های اقتصادی همخوان کرد، خاطرنشان کرد: شهرک‌های گلخانه‌ای که هم اکنون روی آنها مانور زیادی داده می‌شود با این روش که هم اکنون در حال اجرایی شدن هستند ۲۰ سال است که ثمربخش نبوده‌اند و ۲۰ سال بعد از این نیز مشکلی را رفع نمی‌کنند.

انصاری ادامه داد: باید این را در نظر داشت که گلخانه نیاز به زیرساخت داشته و یک فارغ‌التحصیل نمی‌تواند کارهای مربوط به آن را انجام دهد در این حوزه باید دولت ورود داشته باشد و امکانات مالی به سرمایه‌گذار داده شود و از دانش فارغ‌التحصیلان برای بهبود تولید استفاده کند.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه آب در هیچ حوزه‌ای از شرب گرفته تا کشاورزی و صنعت در  ایران ارزش‌گذاری نشده و ما باید این را در نظر داشته باشیم ارزش آب در دشت‌های مختلف در یک منطقه با هم دارای تفاوت‌هایی است که باید به آن توجه داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.