قدس آنلاین: با هدف پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو، همه ۳۶ کشتارگاه دام خراسان رضوی مجهز به پیش سردکن شد.

تجهیز همه کشتارگاه های دام خراسان رضوی به پیش سردکن

 به گزارش قدس آنلاین معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: برای پیشگیری از بیماری تجهیز همه کشتارگاه های دام خراسان رضوی به پیش سردکنتب خونریزی دهنده کنگو و غیرفعال شدن ویروس آن لاشه دام بایدبه مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سردکن و دمای بین یک تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود.

دکتر محمد رشتی باف افزود: تجهیزهمه کشتارگاههای خراسان رضوی به همت سازمان دامپزشکی و با کمک استانداری، فرمانداریها و شهرداریهای محقق شد.

از ۳۶ کشتارگاه فعال دام در خراسان رضوی دو کشتارگاه در مشهد و نیشابور صنعتی هستند و بقیه به صورت سنتی فعالیت می کنند.

روزانه ۵ هزار راس گوسفند و ۳۰۰ راس گاو در کشتارگاههای خراسان رضوی ذبح می شوند.

تب خونریزی ‌دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تب‌ دار و خونریزی دهنده مشترک بین دام و انسان است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می ‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.