سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر گفت: بسته‌بندی و برندسازی، ایجاد بازارهای پایدار در اروپا و جنوب شرق آسیا از جمله اهداف ما است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر:بسته‌بندی و برندسازی یکی از اهداف ماست

به گزارش قدس آنلاین،  سیدمحمد جوادموسوی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در نشست بررسی موانع صادرات محصولات کشاورزی کاشمر گفت: سه محور تبیین راهکارهای افزایش و بهبود صنایع بسته‌بندی و برندسازی، ایجاد بازارهای پایدار در اروپا و جنوب شرق آسیا است و برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی کوتاه‌مدت برای تاکداران در این نشست مورد توجه قرار گرفت.

وی با بیان اینکه شرکت‌کنندگان پیشنهادهای قابل توجهی در راستای محورهای جلسه ارائه کردند تصریح کرد: بحث ایجاد یک انجمن علمی در حوزه کشمش با همکاری این واحد دانشگاهی، جهاد کشاورزی، متخصصان حوزه اقتصاد و بازاریابی و صنایع غذایی از جمله نکات مورد توافق جمع بود و مقرر شد این انجمن در راستای هم‌افزایی در خصوص کلیه دست‌اندرکاران حوزه کشاورزی، جهاد کشاورزی  تشکیل شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با تأکید بر ضرورت تبیین نقشه راه برای تولید انگور و کشمش مناسب با استانداردهای جهانی برای صادرات گفت: اکنون مواردی نظیر نبود زنجیره ارزش در خصوص کشمش، نبود طرح بسته‌بندی مناسب، نبود استاندارد برای صادرات، نبود دقت در زمان برداشت انگور، نبود نظارت  از جمله موانع اصلی صادرات انگور و کشمش در کاشمر هستند.

موسوی ادامه داد: کشمش سبز قلمی کاشمر شهرت ملی و جهانی دارد و کاشمر به لطف تاکستان‌ها وبا رقم‌های انگور به شربتخانه خراسان رضوی شهره است.
   منبع:باشگاه خبرنگاران
  پایان پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.