بانک مرکزی چین امروز با تزریق ۸۳ میلیارد دلار، بزرگترین تزریق روزانه نقدینگی به بازار، در تاریخ خود را انجام داد. این نشانه دیگری از تسهیل سیاست‌های پکن برای مقابله با کند شدن دومین اقتصاد ج

بانک مرکزی چین در اقدامی بی‌سابقه ۸۳میلیارد دلاربه بازارتزریق کرد

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، ساعاتی قبل، بانک مرکزی چین بزرگترین تزریق روزانه نقدینگی به بازار، در تاریخ خود را انجام داد. این نشانه دیگری از تسهیل سیاست‌های چین برای مقابله با کند شدن دومین اقتصاد جهان است.

بانک خلق چین اعلام کرد که این تزریق پول برای ایجاد نقدینگی مناسب در سیستم بانکی صورت گرفته است.

بانک مرکزی چین ۳۵۰ میلیارد یوآن را از طریق توافقات خرید اوراق ذخیره ۷ روزه و ۲۲۰ میلیارد یوآن را از طرق توافقات خرید اوراق ذخیره ۲۸ روزه، به فعالیت‌های بازارهای آزاد تزریق کرد.

به طور خالص، بانک خلق چین ۵۶۰ میلیارد یوآن (۸۲.۷۳ میلیارد دلار) را امروز به بازار تزریق کرده است، چراکه امروز موعد سررسید پرداخت ۱۰ میلیارد یوآن از اوراق ذخیره قبلی به بانک مرکزی است.

ترین نگوین، اقتصاددان ارشد ناتیکسیس در هنگ‌کنگ، می‌گوید: داده‌های تجاری بسیار ناامیدکننده ماه دسامبر و افت تولید، باعث شده است که مقامات چین به این اتفاق نظر برسند که اقتصاد این کشور به تصمیمات حمایتی بیشتری نیاز دارد و تزریق بزرگ نقدینگی امروز به بازار، همین دیدگاه را منعکس می‌کند.

او اضافه کرد: پیام این اقدام روشن است، اقتصاد به کمک نیاز دارد.

اقدام بانک مرکزی چین حال‌وهوای بازارها را بهبود بخشید. قیمت پیش‌خرید اوراق ۱۰ ساله خزانه‌داری چین برای تحویل در ماه مارچ، که محبوب‌ترین اوراق بازارهای مالی این کشور هستند، ۰.۴۲ درصد رشد کرد و به ۹۸.۱۵۵ یوآن رسید.

در ۴ ژانویه، بانک مرکزی چین اعلام کرد که برای پنجمین بار در یک سال، میزان پول نقدی که بانک‌ها باید به عنوان ذخیره نگاه دارند را، در دو مرحله و هر بار نیم درصد، کاهش می‌دهد و این باعث آزادسازی ۱۱۶ میلیارد دلار در بانک‌ها برای پرداخت وام شد.

اولین مرحله کاهش میزان ذخایر اجباری بانک‌ها، سه‌شنبه اجرا شد و قرار است مرحله دوم هم ۲۵ ژانویه اجرا شود.

روز سه‌شنبه، چین اعلام کرد که در ماه دسامبر، پرداخت وام‌های جدید توسط بانک‌های این کشور بسیار فراتر از انتظار بوده است و کل وام‌های سال گذشته را به رقم ۲.۴ تریلیون دلار رسانده است. این نشان می‌دهد پکن در تلاش است تا به شرکت‌هایی که در مضیقه مالی قرار دارند کمک کند و فشارها بر اقتصاد در حال کند شدن خود را کاهش دهد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.