دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از مسئولان و دوستداران انقلاب خواست به تبیین دستاوردهای انقلاب بپردازند و گفت: اینگونه مردم قضاوت می‌کنند چرا کشوری که موشکهای نقطه‌زن و با دقت بسیار بالا تولید می‌کند نتوانسته خودرویی باکیفیت تولید کند.

رضایی: جامعه دانشگاهی برای دهه‌های آینده برنامه‌های عملیاتی ارائه کنند

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بیست و یکمین جلسه شورای راهبردی سازمان بسیج اساتید کشور با موضوع «بررسی بیانیه راهبردی رهبر معظم انقلاب (گام دوم انقلاب)»، حضور یافت و با ارائه نظرات خود درباره این بیانیه مهم و راهبردی، در فضایی کارشناسانه و تخصصی، پیشنهادات و نظرات تخصصی برخی از استادان دانشگاههای تهران را نیز دریافت کرد.

رضایی در این نشست با اشاره به گوشه‌هایی از تحولات تاریخ معاصر ایران که زمینه‌ساز شکل‌گیری انقلاب شکوهمند اسلامی شد، گفت: نشاط و آرمانخواهی جوانان ایرانی هم در شکل‌گیری انقلاب اسلامی و هم در دوران سخت جنگ تحمیلی، توانست به اراده ملّی‌گرایانه و اسلام‌خواهانه مردم ایران جامه عمل بپوشاند؛ رهبر معظم انقلاب نیز باتوجه به همین تجربیات در کشور، در بیانیه راهبردی خود بر لزوم حضور پررنگ‌تر جوانان در عرصه‌های مختلف تأکید کرده‌اند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با تبیین دستاوردهای نظام در عرصه‌های گوناگون، از مسئولان و دوستداران انقلاب اسلامی خواست به طور واقعی به تبیین این دستاوردها بپردازند و ادامه داد: اگر ما دستاوردهای نظام در طول چهار دهه گذشته را بطور واقعی و بدون کم و زیاد تبیین کنیم، مردم قضاوت خواهند کرد که چرا کشوری که موشک‌های نقطه‌زن و با دقت بسیار بالا تولید می‌کند که موجب افزایش اقتدار و قدرت بازدارندگی شده است، نتوانسته است خودرویی باکیفیت تولید کند. ملت ما هرجا که اراده کرده، توانسته است تغییرات معجزه‌آسایی را به وجود آورد.

وی همچنین با ابراز خرسندی از تشکیل چنین جلسات کارشناسی در بسیج اساتید که دلسوزانه و به دور از فضای رسانه‌ایِ صرف، به دنبال ارائه راه حلّ به نظام است، افزود: توقع ما از جامعه دانشگاهی این است که برای دهه‌های آینده و برای پیشرفت کشور، برنامه‌های عملیاتی ارائه کنند.

گفتنی است در ادامه نیز تعدادی از استادان دانشگاههای تهران با طرح نظرات تخصصی خود درباره بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب که طی روزهای اخیر ازسوی رهبر معظم انقلاب صادر شده است، بر لزوم راهبردنگاری تخصصی و عملیاتی برای چهل سال آینده کشور با استفاده از ظرفیت و تجربیات چهار دهه گذشته تأکید کردند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.