۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۹
کد خبر: 645236

معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور گفت: با رونمایی از ارز الکترونیکی گرام، پیش‌بینی می‌شود سرمایه زیادی از کشور خارج شود.

زمان مسدود شدن طلاگرام اعلام شد

به گزارشس گروه اجتماعی قدس آنلاین، جواد جاویدنیا معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور، در رابطه با زمان قطع فعالیت هاتگرام و طلاگرام اظهار کرد: در زمان فیلتر تلگرام تصمیم بر این بود که دسترسی به این پیام‌رسان از هر طریقی مسدود شود.

وی افزود: بعد از فیلتر تلگرام تصمیم‌گیری برای ادامه فعالیت طلاگرام و هاتگرام به کارگروهی متشکل از چند دستگاه سپرده شد و برای اینکه دوران گذار از پیام‌رسان‌های خارجی به پیام‌رسان‌های داخلی سپری شود، در یک مقطع زمانی  اجازه داده شد این دو پوسته داخلی تلگرام به مدت یک تا دو ماه فعالیت خود را ادامه دهند.

معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۳۰ میلیون نفر جذب طلاگرام و هاتگرام شده‌اند، افزود: بعد از به پایان رسیدن فرصت تعیین شده،  ایده‌ دیگری مبنی بر اینکه طلاگرام و هاتگرام به پیام‌رسان‌های مستقل داخلی تبدیل شوند، مطرح شد و در ابتدا گفتند که این کار را می‌توانند تا آذر ماه عملیاتی کنند.

جاویدنیا ادامه داد: نه تنها این کار در آذر ماه انجام نشد، بلکه باز هم درخواست مهلت برای ادامه فعالیت این دو پوسته داخلی تلگرام را مطرح کردند و ارزیابی‌های ما نشان می‌داد که تبدیل هاتگرام و طلاگرام به پیام رسان‌های داخلی به این زودی‌ها میسر نخواهد شد.

وی افزود: در نتیجه تصمیم گرفته شد که فعالیت این پوسته‌ها باید هر چه سریع‌تر متوقف شود.

معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور گفت: پیش‌بینی ما این است که با ارتقای نرم‌افزار تلگرام، مدیران این پیام‌رسان به زودی دسترسی به این دو پوسته را متوقف کنند.

جاویدنیا بیان کرد: ما با ادامه فعالیت این دو پوسته با تهدیدهایی رو به رو هستیم که یکی از آن‌ها تهدید از سوی ارز گرام‌ها است.

وی گفت: تلگرام اعلام کرده است که تا اسفند ماه ارز الکترونیکی گرام را در بازار عرضه خواهد کرد که ما در این خصوص هم به مردم و هم مسئولان هشدار داده‌ایم و پیش‌بینی می‌شود با رونمایی از این ارزها، اگر مردم بخواهند در آن سرمایه گذاری کنند، سرمایه کلانی از کشور خارج شود و بانک‌های ما با مشکل مواجه شوند.

معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور گفت: فعالیت ارزهای الکترونیکی به مانند این است که یک بانک بدون مجوز اقدام به جذب سرمایه مردم کند و بعد نهادهای نظارتی بخواهند جلوی فعالیت آن را بگیرند که در این صورت سرمایه‌های مردم از بین می‌رود.

جاویدنیا تأکید کرد: ارزهای مجازی از سوی یک شرکت تولید می‌شوند و در ابتدا ارزش پایینی دارند و بین مردم خرید و فروش می‌شوند.

وی ادامه داد: در ابتدا این ارزها به صورت رایگان بین مردم توزیع و این گونه تبلیغ می‌شود که ارزش آن به زودی با افزایش چشمگیری مواجه خواهد شد.

معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور بیان کرد: در مورد ارز بیت کوین‌ها تبلیغات همین گونه مطرح شد و یک باره ارزش آن  تا ۲۰ هزار دلار هم رسید، اما یک مرتبه تب بازار خوابید و ارزش این ارز به شدت کاهش پیدا کرد و مردم متضرر شدند.

وی در خصوص تفاوت ارز گرام و بیت کوین گفت: تفاوت ارز گرام و بیت کوین در این است که بیت کوین با افراد کمی در ارتباط بود، اما ارز گرام با یک جمعیت ۴۰ میلیون نفری در کشور ارتباط دارد و پیش بینی می‌شود افراد زیادی که اطلاعات کمی هم دارند را جذب کند.

معاون امور فضای مجازی دادستان کل کشور ادامه داد: گزارش‌هایی هم به دست ما رسیده است که مدیران تلگرام در چند شهر کشور جلساتی را برگزار کرده‌اند و به افراد حاضر در جلسه پیشنهاد داده‌اند که اگر هر شخصی بتواند میزان ارز بیشتری را به فروش برساند، پول زیادی دریافت می‌کند و همین تبلیغات باعث می‌شود که افرادی هم که در روستاها زندگی می‌کنند، این ارز را خریداری کنند.

جاویدنیا بیان کرد: به دلیل اینکه سرورهای تلگرام در خارج از کشور است، امکان باز پس‌گیری پول‌های مردم وجود ندارد.

وی گفت: تهدید دیگری هم که از سوی تلگرام وجود دارد و بارها هم تجربه آن را داشتیم، شکل دهی جریان‌ها و اغتشاشات با استفاده از پیام‌رسان تلگرام است.

جاویدنیا تصریح کرد: یکی از بسترهایی که ضد انقلاب و استکبار برای ایجاد نا آرامی در کشور از آن استفاده می‌کند، تلگرام است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.