شریعتمداری گفت:مشکلات اقتصادی به صورت زنجیره‌ای سرمایه اجتماعی را تضعیف کرده است و باید شرایط را برای مردم توضیح دهیم.

مشکلات اقتصادی به صورت زنجیره‌ای سرمایه اجتماعی را تضعیف کرده است

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، محمد شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی دیروز دوشنبه سیزدهم اسفند در دیدار با اعضای کانون عالی کارفرمایی کشور با ابراز خرسندی از حضور در جمع کارفرمایان اظهار کرد: در حال حاضر شرایط کشور، شرایط خطیری است بنابراین همه اجزای گوناگون به خصوص در حوزه‌های اقتصادی از جمله نظام بانکی، نظام مالیاتی و باید کمک کنند تا بتوانیم به اهداف نظام دست یابیم.

شریعتمداری با بیان این که مردم ایران، مردم عزتمندی هستند که پا بر روی خواسته‌های خود نمی‌گذارند، اظهار کرد: همواره کشور ما منادی صلح است و در سیاست خارجی نیز به دنبال دستیابی به این هدف هستیم.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت صیانت از اشتغال موجود خاطرنشان کرد: در شرایط موجود گسترش نظام مالیاتی از مودیان جدید و شناسایی مودیان جدید، صیانت از واحدهای تولیدی، کاهش نرخ سود تسهیلات به صیانت از اشتغال موجود کمک می‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با تاکید بر این که هیچ گاه با کانون کارفرمایان احساس جدایی نداریم، خاطرنشان کرد: این کانون در بسیاری از مسائل کمک کرده، حتی در مجامع بین المللی می‌تواند به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کشور کمک و از اقدامات ما در این حوزه دفاع کنند.

شریعتمداری با اشاره به مشکلات موجود اقتصادی اظهار کرد: متاسفانه مشکلات به صورت زنجیره‌ای سرمایه اجتماعی را تضعیف کرده است بنابراین باید برای ایجاد انسجام بهتر و بازگشت سرمایه‌های اجتماعی تلاش کنیم و شرایط موجود را برای اقشار مختلف مردم توضیح دهیم.

وی با تاکید بر شفافیت در همه عرصه‌ها خاطرنشان کرد: ما باید شفاف سازی اطلاعات را مدنظر قرار دهیم بنابراین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ایجاد سامانه‌هایی در حوزه‌های بهزیستی، کار و اشتغال، کارآفرینی، وام اشتغال روستایی و هزینه کردهای شرکت‌های دولتی بر این موضوع تاکید دارد.

شریعتمداری همچنین موضوع جوان گرایی و بهره بردن از پتانسیل اقوام گوناگون کشور را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: جوانان همواره با ایجاد نشاط، خلاقیت و نوآوری می‌توانند به ارتقای سرمایه‌های اجتماعی کمک کنند.

وی با اشاره ضرورت استفاده از ظرفیت گردشگری در کشور تاکید کرد: صنعت گردشگری فرصت مهمی است که دولت تدبیر و امید نیز به آن تاکید دارد و بوم گردی که در روستاها شکل گرفته در این زمینه بسیار می‌تواند مفید باشد.

لازم به ذکر است؛ پیش از سخنان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هر یک از اعضای کانون عالی کارفرمایان به بیان خواسته‌ها و انتظارات خود پرداختند و پیشنهاداتی را اعلام کردند.

محمد عطاردیان رئیس هیأت مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران در ابتدای این نشست اظهار کرد: موضوع بیکاری و اشتغال همواره ما را نگران می‌کند بنا براین می‌توانیم در کنار دولت به مشکلات رسیدگی کنیم.

خلیلی عضو دیگر این کانون گفت: قبول وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شرایط کنونی و تحریم، کار بسیار سختی است.

وی ادامه داد: کارفرمایان در شرایط کنونی عاشقانه می‌خواهند به کشور خدمت کنند و قطعا می‌توانند در این زمینه موثر باشند و دلمان برای کشور شور می‌زند.

وی با بیان این که خوشبختانه با کارگران رابطه خوبی داریم، تصریح کرد: کارگران عضوی از خانواده ما هستند و نگران آن‌ها نیز هستیم و می‌خواهیم به آن‌ها کمک کنیم و همیشه با آن‌ها تفاهم داشته و داریم.

فلاح عضو هیات مدیره کانون عالی کارفرمایان در این نشست تصریح کرد: هدف تحریم‌ها در واقع کارفرمایان و کارخانه داران و کارآفرینان هستند چرا که کشورهایی که همواره بر تحریم تاکید دارند نمی‌خواهند رقیبی همچون ایران داشته باشند بنابراین دفاع دولت از کارفرمایان می‌تواند راهگشا باشد و کارفرما و کارآفرین با خاطری آسوده از کشور و اقداماتش در مجامع بین المللی دفاع می‌کند.

مرتضی رجبی عضو هیات مدیره کانون عالی کارفرمایان نیز خاطرنشان کرد: کارفرمایان در موضوعاتی که جنیه تصدی گری دارد می‌توانند کمک و شرایط را ساماندهی کنند.

محمد حسین محتاج اله عضو هیات مدیره کانون کارفرمایی نیز در این نشست برنقش گردشگری و توریست دررونق اقتصاد کشور تاکید کرد.

وی گفت: ما همواره به دنبال امنیت اقتصادی هستیم بنابراین لازم است در ابتدا مشکل مردم و کارگران را رفع کنیم تا آنان نیز از آسودگی خیال برخوردار شوند.

آرام فاتحی دیگر عضو هیات مدیره کانون کارفرمایان نیز در این نشست خواستار حمایت از کارفرمایان شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.