دبیر اجرایی فراکسیون کارآفرینان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کیفیت زنجیره خدمات‌رسانی برای پذیرایی از زائران رضوی باید ارتقا یابد، گفت: صنعت غذا در مشهد با توجه به حجم بالای زائران رضوی در این کلانشهر از ظرفیت قابل توجهی برای جذب گردشگر برخوردار است و تقویت آن توجه بیشتری را می‌طلبد.

تقویت صنعت غذا در مشهد نیازمند توجه بیشتری است

به گزارش قدس خراسان، علیرضا احمدیان روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی برگزاری چهارمین نمایشگاه ستاره های صنعت غذا و گردشگری در مشهد اظهار کرد: میراث مشهد، نگاه متعالی گذشتگان به تکریم زائر و مسافر در این شهر بوده است، تقویت این نگاه می تواند به توسعه گردشگری بویژه از طریق صنعت غذا کمک شایانی کند.

دبیر اجرایی فراکسیون کارآفرینان مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ظرفیتهای گردشگری، اقامتی و صنایع غذایی در خراسان رضوی برای مجلس شورای اسلامی از آن جهت دارای اهمیت است که فرصت شغلی و کارآفرینی ایجاد می کند، لذا برگزاری نمایشگاههای تخصصی در این شهر می تواند شروع یک فرآیند برای احیای ارزشهایی باشد که خاطرات زائران را از گذشته های دور درباره مشهد زنده کند.

وی افزود: از دیرباز اصناف و کسبه و بازاریان در مشهد، خدمتگزاری و خدمت رسانی به زائران امام رضا (ع) را به عنوان یک فریضه معنوی و دینی تلقی می کردند و با چنان شوق و علاقه ای به زائران رضوی خدمت می کردند که یک خاطره ارزشمند از فرهنگ میزبانی در بین زوار از این شهر مقدس ایجاد می شد.

احمدیان ادامه داد: شایسته است در قالب آموزشها و ترویج اخلاق کسب و کار، این فرهنگ متعالی در بین نسل جدید و جوان، کسبه و فعالان اقتصادی در بخش خدمات رسانی احیا شود، چراکه ارتقا و بهبود کیفیت خدمات سبب افزایش رضایت در بین گردشگران مذهبی خواهد شد.

دبیر اجرایی فراکسیون کارآفرینان مجلس شورای اسلامی افزود: امروزه به برکت امام رضا (ع) مشهد تبدیل به یک قطب ملی و جهانی گردشگری مذهبی برای ایران اسلامی شده است، بسیاری از کارخانجات، صنایع، هتلها و رستورانها، زنجیره های مختلف تولید و خدمات در این شهر بر مدار زیارت بارگاه مقدس رضوی شکل گرفته است که ترویج فرهنگ و ارزشهای معنوی خدمت رسانی به زائران امام رضا (ع) سبب رزق و برکت بیشتری برای صنوف خواهد شد.

وی اظهار کرد: در بسیاری از مقاصد گردشگری سنجش عملکرد خدمات و پذیرای از جامعه هدف، پس از خروج از مرکز گردشگری و خدماتی مورد پرسش و سنجش توسط مدیران قرار می گیرد، به نحوی که با نظرسنجی و بررسی شاخصه ها مدیران تلاش می کنند برخی از مشکلات و دغدغه های مشتریان را ارزیابی کنند و بر اساس استانداردها و سلیقه مخاطب آنها را کیفیت بخشی کنند و این فرهنگ باید در بین هتلها و مراکز اقامتی و رستورانهای پذیرایی در مشهد مقدس در دستور کار قرار گیرد تا مدیران کسب و کارهای این بخش به طور دائم و مستمر عملکرد زیر مجموعه خود را ارزیابی و نظارت کنند تا به حد استانداردهای لازم و رضایت مندی مخاطبان نزدیکتر شود.

برگزاری نمایشگاه ستاره‌های صنعت غذا و گردشگری در مشهد

عضو کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع و معادن اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: نمایشگاه ستاره های صنعت غذا و گردشگری در مشهد برای چهارمین سال متوالی از دوم تا پنجم آبان ماه در منطقه گردشگری سپاد مشهد برگزار می‌شود، رویکرد این نمایشگاه تقویت خلاقیت و هنر با هدف برندینگ و توسعه بازار داخلی و صادراتی و نیز جذب سرمایه گذار در پروژه‌های مختلف است.

آرزو رجب پور افزود: در این نمایشگاه نیز سفرای کشورهای مختلف شرکت می کنند و از نزدیک با صنعت و فرهنگ غذا و گردشگری ایران بویژه مشهد، تعامل خواهند داشت.

واگذاری بررسی پرونده های تعزیراتی واحدهای تولیدی به خانه صنعت و معدن

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست با اعلام حمایت این خانه از برگزاری نمایشگاه ستاره های صنعت غذا و گردشگری، از واگذاری بررسی پرونده های تعزیراتی واحدهای تولیدی به این خانه قبل از ارسال به دستگاه قضا خبر داد.

فیروز ابراهیمی گفت: با کمک و نظارت دستگاه‌های امنیتی و نظارتی و مدیر کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی، پرونده‌های تعزیراتی واحدهای تولیدی و صنعتی به این خانه ارسال می شود و پس از این هیچ پرونده تعزیراتی قبل از بررسی در خانه صنعت به تعزیرات نخواهد رفت، این گام بزرگی برای کمک به تولید و صنعت استان است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.