معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از ظرفیت جوجه ریزی ماهانه بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ میلیون قطعه در کشور خبر داد و گفت: بیش از ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی تا پایان آذر ماه انجام خواهد شد که نوید بخش تولید مناسب است.

جوجه ریزی ۱۴۰ میلیون قطعه‌ای در کشور

به گزارش قدس انلاین، محمد ابراهیم حسن‌نژاد ظهر امروز در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی شهرستان نهاوند با اشاره به ظرفیت خوب استان همدان در بخش کشاورزی اظهار کرد: استان همدان جزو استان‌های با ظرفیت کشور در بخش دامداری و صنعت طیور به شمار می‌رود. 

وی با بیان اینکه وضعیت کشور نیز در بخش تولید گوشت، وضعیت مناسبی است افزود: سالانه حدود ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می‌شود. 

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه خاطرنشان کرد: بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن سالانه گوشت مرغ در کشور تولید می‌شود به طوری که ظرفیت جوجه ریزی در ماه بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ میلیون قطعه است. 

وی با تاکید بر اینکه میزان جوجه ریزی در آذر ماه چشمگیر بوده است گفت: بیش از ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی تا پایان آذر ماه انجام خواهد شد که نوید بخش تولید مناسب است. 

حسن‌نژاد در بخش دیگر سخنانش به تلاش برای افزایش تولید گوشت مرغ اشاره کرد و ادامه داد: با افزایش تولید علاوه بر تامین نیاز کشور، میزان ذخیره سازی در کشور افزایش پیدا می‌کند همچنین با تولید بیشتر قیمت نیز مناسب‌تر خواهد شد. 

وی در پایان با تاکید بر تمهیدات اندیشیده شده در راستای تامین نهاده‌های صنعت طیور اضافه کرد: بخش قابل توجهی از نهاده‌های مورد نیاز این صنعت از خارج تامین می‌شود از همین رو اقدامات لازم برای تأمین ذرت و کنجاله سویا در دستور کار قرار گرفته به نحوی که در این خصوص از این به بعد مشکلی نباشد.
 

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.