مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم گفت: ۳۲ مجتمع خدماتی در حال حاضر در سطح محورهای جاده‌ای استان به ارائه خدمات مشغول هستند و ۱۱ مجتمع دیگر در حال احداث است.

فعالیت ۳۲ مجتمع خدماتی در سطح محورهای جاده‌ای استان قم

به گزارش قدس آنلاین، محمد پورتیموری در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: استان قم به لحاظ دارا بودن ۷۵۰ کیلومتر راه‌های شریانی و موقعیت اتصال شمال به جنوب کشور از حساسیت خاصی برخودار است.

وی گفت: سالانه نزدیک ۳۰۰ میلیون دستگاه  خودرو در سطح راه‌های استان قم تردد می‌کنند که سرمایه‌گذاری در حوزه راه و حمل‌ونقل جاده‌ای را در این استان دوچندان کرده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم به اقدامات انجام شده در یک سال اخیر اشاره کرد و گفت: با راه‌اندازی کارخانه آسفالت راهداری سلفچگان ( واقع در روستای خرم‌آباد محور دلیجان- سلفچگان) با ظرفیت تولید ۱۶۰ تن آسفالت، امکان اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ۱۴۰ نفر فراهم آمده است.

پورتیموری دربخش دیگری از اظهارات خود به  اقدامات صورت گرفته درحوزه معاونت راهداری اشاره کرد و افزود: اجرایی شدن طرح احداث تقاطع غیرهمسطح محور باغیک- تفرش، اجرایی شدن طرح تعریض محور و ۶۸ دستگاه پل آبرو جاده باغیک- دستجرد، بهسازی، لکه‌گیری، اجرای لایه حفاطتی رویه آسفالت و غیره در طول محورهای مواصلاتی استان به طول تقریبی ۴۸۰ کیلومتر، درزمره اقدامات حوزه راهداری درسال ۱۴۰۲ بوده است.

وی اجرایی‌شدن طرح خط‌کشی درسطح راه‌های استان به طول ۱۸۰۰ کیلومتر، اجرای سامانه روشنایی قطعه‌ای در ۱۱ مکان پرتصادف جاده ای، مقاوم‌سازی، تعریض و تعمیر ۲۵ دستگاه پل جاده ای از جمله پل نعلبندان را ازدیگر اقدامات حوزه راهداری اداره کل متبوع دانست و تصریح کرد: رفع ۱۵ نقطه پرتصادف( ابلاغی کمیسیون ایمنی راه‌های کشور)، تنقیه و لایروبی افزون بر ۴۰۰ دهانه پل آبرو و... بخشی دیگر از فعالیت‌های این حوزه هستند.

پورتیموری در ادامه اضافه کرد: از مهم‌ترین وظایف حوزه راهداری در طول فصول بارش، اجرای طرح راهداری زمستانی است که طی سال‌جاری نسبت به دپو ۲۰ هزار تن مخلوط ماسه ونمک، استقرار ۱۳۰ نفر عوامل اجرایی و  ۱۱۵ دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری در راهدارخانه‌های استان اقدام شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده ای استان قم در ادامه به تشریح اهم اقدامات این اداره کل در حوزه معاونت فنی و راه‌های روستایی پرداخت و گفت: بهسازی و روکش آسفالت محورهای روستایی و فرعی غیرشریانی استان به طول ۳۶ کیلومتر، تعمیر و بهسازی ۴ باب راهدارخانه دائمی، ۲ راهدارخانه فصلی و یک باب سوله ذخیره ماسه و نمک  جهت آمادگی طرح راهداری زمستانی و غیره از جمله اقدامات این حوزه طی سال جاری بوده است.

وی درباره تجهیزات سیستم‌های هوشمند اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم گفت: ترافیک راه‌های استان قم با ۲۶ دوربین نظارتی، ۷۷ دستگاه ترددشمار برخط، ۷۵ دوربین کنترل سرعت ثابت، ۱۱ دستگاه تابلو پیام متغیر، یک دستگاه  WIM(توزین در حین حرکت)، رصد می‌شوند؛ همچنین ارتقای کمی و کیفی ۲۰ سامانه نظارت تصویری، استقرار ۴ دستگاه سامانه نظارتی جدید و غیره از دیگر اقدامات حوزه معاونت فنی در امسال بوده است.

پورتیموری در ادامه به تشریح اهم اقدامات حوزه معاونت حمل و نقل در سال جاری پرداخت و عنوان کرد: از خدمات قابل توجهی که در سال جاری، توسط حوزه معاونت حمل‌ونقل اداره کل  متبوع ارائه شد،  تامین ناوگان مورد نیاز جهت جابجایی زائرین اربعین حسینی (ع) بود؛ در همین راستا روزانه ۱۲۰ دستگاه اتوبوس دراستان به امر جابجایی زائرین عزیز اربعین اختصاص یافت.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم ضمن اشاره به جابجایی قریب به یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر مسافر طی سال‌ جاری و از طریق ناوگان عمومی در استان قم عنوان کرد: در این مدت نزدیک به ۴ میلیون و ۳۵۰ هزار تن کالا از استان قم جابه‌جا شده است.

پورتیموری افزود: از جمله فعالیت‌های دیگری که طی سال‌جاری و در حوزه معاونت حمل و نقل صورت گرفته به اجرای طرح‌های ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه و ارتقای ایمنی راکبین موتورسیکلت، وانت بارها، ادوات کشاورزی و غیره اشاره کرد و گفت: امسال نسبت به ارتقا ایمنی ۴۵ مدرسه حاشیه راه در قالب طرح‌های فرهنگی، اقدام و درمجموع ۶۵۰ نفر دانش آموز در قالب این فعالیت‌ها، با اصول ایمنی و ترافیک جاده‌ای آشنا شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده ای استان قم همچنین به تعداد و وضعیت مجتمع‌های خدماتی بین‌راهی استان قم اشاره کرد و گفت: ۳۲ مجتمع خدماتی در حال حاضر در سطح محورهای جاده‌ای استان به ارائه خدمات مشغول هستند و ۱۱ مجتمع دیگر در حال احداث می باشند.

پورتیموری درباره اهم اقدامات صورت گرفته در روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خاطر نشان کرد: نصب بنرهای اطلاع‌رسانی و راهنمایی زائرین در مسیر منتهی به مسجد مقدس جمکران، اکران بنرهای اطلاع‌رسانی در سطح محورهای مواصلاتی استان، اکران بنرهای فرهنگی، اجرای برنامه‌های فرهنگی با محوریت ایمنی در مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی، انجام مصاحبه تلویزیونی به منظور اطلاع‌رسانی فعالیت‌های فرهنگی انجام‌شده در راستای ارتقای ایمنی کاربران جاده‌ای، تهیه و درج افزون بر ۱۸۰ خبر  در رسانه‌های جمعی، برگزاری آیین‌های مناسبتی، اجرای طرح پویش همراهان سفر ایمن، برگزاری اردوهای فرهنگی-آموزشی، برگزاری مسابقات ویژه همکاران و خانواده‌های آنها و غیره از جمله فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه روابط عمومی و پایگاه بسیج (شورای فرهنگی)  بوده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.