عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: مشوق های مالیاتی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به گونه ای دیده شد که افراد تشویق شده و تولید را در این مناطق تقویت کنند و به سمت رشد اقتصادی بیشتر از محل رشد صادرات برویم. همچنین مالیات تولید در این لایحه از 25 به 15 درصد رسیده است.

مشوق های مالیاتی در مناطق ویژه اقتصادی به گونه‌ای دیده شده که تولید را تقویت کند

بهروز محبی نجم آبادی در گفت و گو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی های لایحه اصلاح مالیات های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در مجلس گفت: جهش تولید، یکی از مباحث مهمی است که مقام معظم رهبری سالهاست به عنوان شعار سال مطرح می کنند.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تولید صادرات محور باید با مشارکت بخش خصوصی درستکار پیش برود، ادامه داد: این تولید نباید با مدیریت دولتی که مفسده انگیز بوده و مشکلات خاص خود را دارد پیش برود.از این رو مشارکت عمومی حتما باید در راستای جهش تولید در دستور کار باشد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه لایحه اصلاح مالیات های مستقیم به صورت مستقیم حمایت عملی خود را از تولید نشان می دهد، بیان کرد: حمایت مالیاتی از تولید در مناطق محروم و کمتر برخوردار  و استفاده از فرصت لازم جهت توسعه در مناطق محروم در این لایحه به طور ویژه پیش بینی شده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعیین مشوق های مالیاتی مناسب در لایحه اصلاح مالیات های مستقیم، گفت: همچنین این لایحه برای رونق تولید در مناطق ویژه و ازاد مشوق هایی را در نظر گرفته است. به واقع مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از جمله مباحث مهم بوده و از این مناطق به عنوان بهشت سرمایه گذاری یاد می کنند، بنابراین قطعا باید برای این بخش ها مشوق های مالیاتی ارزشمندی وجود داشته باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشوق های مالیاتی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به گونه ای دیده شده است که افراد تشویق شده و تولید را در این مناطق تقویت کنند و به سمت رشد اقتصادی بیشتر از محل رشد صادرات برویم که در این لایحه این موضوع دیده شده است. همچنین مالیات عملکرد تولید در این لایحه از 25 درصد به 15 درصد رسیده است که می تواند یک حمایت علنی از تولید قلمداد شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه در کنار این لایحه باید قانون مالیات بر سوداگری نیز به درستی اجرا شود تا نقدینگی به سمت تولید گسیل شود، بیان کرد: همچنین در لایحه فوق به موضوع حمایت مالیاتی از سرمایه گذاری های خرد اشاره شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر کسب و کارهای خرد مالیات فعالیت خود را پرداخت می کنند، ادامه داد: به واقع این کسب و کارها به سختی خود را اداره می کنند و درآمد گسترده ای ندارند از این رو ضرورت دارد به دلیل رفع مشکلات اجتماعی کشور، به بنگاه کوچک توجه جدی داشته باشیم. پیش بینی احکام لازم برای حمایت مالیاتی از سرمایه گذاری های خرد در این لایحه حمایت خوبی خواهد بود و ما باید تلاش کنیم، افرادی که درآمد پایینی دارند، در واقع مالیات کمتری پرداخت کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.