• نمایش آمریکا و اروپا در پایبندی به برجام

    نمایش آمریکا و اروپا در پایبندی به برجام

    سیاست آمریکا، اعمال فشار بر ایران است و سعی دارد تمام توانمندی‌های ایران را محدود کند و از قدرت ایران در نظام بین الملل و بخصوص منطقه خاورمیانه بکاهد. در مقابل، اروپایی‌ها نیز در این ماجرا، نقش پلیس خوب را ایفا می‌کنند و درصدد هستند با تظاهر به پایبندی به برجام هسته‌ای و ادامه آن، برجام موشکی را پیش بکشند و با برجام موشکی که بصراحت از سوی ترامپ اعلام شد و تمدید تعلیق تحریم‌های هسته‌ای ایران را به آغاز مذاکرات درباره برنامه موشکی و دسترسی به مراکز نظامی ایران منوط دانست، سعی دارند در این زمینه نیز همچون توانمندی هسته‌ای، ایران را محدود کنند.

  • توطئه سکوت در جهان اسلام

    توطئه سکوت در جهان اسلام

    رهبر معظم انقلاب در فرمایشــات اخیر خود در دیدار با نمایندگان مجالس کشورهای اسلامی به موضوع مهم توطئه سکوت در جهان اسلام اشاره کردند.

  • آمریکا عامل اصلی حضور داعش در افغانستان

    آمریکا عامل اصلی حضور داعش در افغانستان

    اولین کشوری که از افزایش بحران امنیتی در افغانستان سود می‌برد، آمریکاست؛ زیرا افزایش بحران در این کشور باعث می‌شود که افزایش نیروهای آمریکا در افغانستان توسط دونالد ترامپ و هدر دادن میلیاردها دلار هزینه را که برخلاف وعده‌های انتخاباتی خود که از باراک اوباما انتقاد شدیدی مبنی بر نگه داشتن نیروهای امنیتی آمریکا در افغانستان کرده بود، قابل توضیح می‌کند.

  • ابهامات سیاسی و برجامی حادثه نفتکش سانچی

    ابهامات سیاسی و برجامی حادثه نفتکش سانچی

    چرا اطلاع رسانی از حادثه از همان ساعات اول محدود شد؟ کدام دستور محرمانه محدودیت خبر رسانی را سامان داده بود؟ در سالگرد حادثه پلاسکو قرار داریم و فراموش نکرده ایم که گزارش لحظه به لحظه آن حادثه دردناک از تلویزیون پخش می شد و همه رسانه ها با جزئیات کامل به ابعاد مختلف حادثه می پرداختند؛ می توان قبول کرد که اندکی از تفاوت در کسب جزئیات حادثه به فاصله زیاد محل حادثه مرتبط باشد اما تقریباً تا روز آخر، پیگیری رسانه ای ماجرا در حداقل ممکن بود.

  • باز این سوز سرما

    باز این سوز سرما

    در ایامی که در اولین ماه فصل سرما، آماده سالیاد شهدای قهرمان آتش نشان ساختمان پلاسکو تهران می‌شدیم، سانحه تکان دهنده کشتی نفتکش سانچی، جامعه را در بهت و غمی مضاعف فرو برده است.

  • مسئولان از فرصت سازی برای مثلث دشمن پرهیز کنند

    مسئولان از فرصت سازی برای مثلث دشمن پرهیز کنند

    مثلث دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران که رهبر معظم انقلاب در سخنان ۱۹ دی امسال به آن اشاره کردند، یک مکانیزم دائمی از اوایل انقلاب اسلامی از سوی دشمن است که همواره با انگیزه ایجاد تفرقه و القای شرایط نامناسب زندگی، در ایران سعی دارند به اهداف از پیش تعیین شده خود دست پیدا کنند که البته همیشه ناکام مانده‌اند.

  • منزوی شدن آمریکا
دستپخت ترامپ

    منزوی شدن آمریکا دستپخت ترامپ

    آمریکا به لحاظ بحران های داخلی شرایط بسیار سختی را پشت سر می گذراند، اگرچه همین بحران ها موجب شد که فردی مانند ترامپ به رئیس جمهوری آمریکا برسد.

  • دی ماه افتخارآفرین مردم مشهد الرضا

    دی ماه افتخارآفرین مردم مشهد الرضا

    در یک هفته دو راهپیمایی بزرگ در مشهد برگزار شد و این تجربه در کشور و سایر کشورها شاید کمتر اتفاق افتاده باشد که البته حکایت از ظرفیت بالای مردم انقلابی و متدینی است که در این شهر وجود دارد و لازم است بیش از گذشته به این ظرفیت توجه و اهتمام لازم صورت پذیرد.

  • مشکلات معیشتی تأثیری بر ولایت پذیری مردم ندارد

    مشکلات معیشتی تأثیری بر ولایت پذیری مردم ندارد

    مردم ایران با بصیرت ترین و فهمیده ترین مردم سیاسی جهان هستند و تاریخ کهن این کشور و مهم تر از همه انقلاب اسلامی این امر را برای  مردم جهان آشکار ساخته است.

  • درباره ناآرامی‌های چند روز اخیر

    درباره ناآرامی‌های چند روز اخیر

    وقتی در زمان انتخابات ریاست جمهوری یک نامزد انتخاباتی، هراسان از شکست احتمالی احساس خطر کرده، چاره کار را در تندتر کردن فضا و بیان ساختارشکنانه‌ترین جملات علیه کلیت نظام و ارکان انقلاب تصور نموده و حتی به واسطه آن ظاهراً موفق هم می‌شود تا بخشی از آرای خاموش را به نفع خود به میدان رقابت بکشاند، باید به سرانجام کاشتن باد اندیشه می‌کرد تا این روزها مجبور نباشد توفان درو کند.

  • مرزهای امنیت ملی را روشن کنیم

    مرزهای امنیت ملی را روشن کنیم

    سخنرانی اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره حیطه بندی موافق و مخالف در جناح بندی‌های سیاسی و موج سواری منافقین بر اعتراضات مردمی که با تبدیل کردن انتقادات صریح جامعه از بخش‌های مختلف حاکمیت به یک اغتشاش سیاسی وابسته به آن سوی مرزها، بزرگ‌ترین ضربه را به آن زد؛ در سلسله اتفاقات مبارزات انتخاباتی و تحرکات فرقه رئیس جمهور سابق در برابر قوه قضائیه، تقارن تلخی از عبرت‌های بزرگی است که بر اساس آن ضرورت فهم یکپارچه از موضوع امنیت ملی احساس می‌شود.

  • برنده «اغتشاش ها» کیست؟

    برنده «اغتشاش ها» کیست؟

     «برنده قطعی اعتراض ها در شهرهای ایران، بنده هســتم.» فرض کنید، این جمله را همین امروز یا در همین دو سه روز، محمدبن سلمان ولیعهد سعودی بزند. همانی که چندهفته پیش به خیال خام خود وعده داده بــود که «به زودی نبرد را به داخل مرزهای ایران می کشانیم!»

  • مردم مرزشان را از ضدانقلاب و مزدوران جدا کنند

    مردم مرزشان را از ضدانقلاب و مزدوران جدا کنند

    در حالی که اعتراض‌های اقتصادی بحق مردم با سوء استفاده فرصت طلبان و مغرضان به نظام درآمیخته و آرامش جامعه را سلب کرده است، اما مجموعه دولت و بخصوص شخص رئیس جمهور، سکوت کرده‌اند و گویا راهکار مشخصی در قبال پاسخگویی به اعتراض‌های مردم ندارند.

  • حساب مردم از فرصت طلبان جداست

    حساب مردم از فرصت طلبان جداست

    شعارهای هواداران جریان فتنه در روز قدس، ۱۳ آبان، ۱۶ آذر و بویژه روز عاشورا، چهره واقعی جریان فتنه را آشکار کرد و سبب شد مردم با حضوری حماسی و سرنوشت ساز در روز نهم دی در صحنه دفاع از اسلام، انقلاب، نظام و ولایت، به اغتشاش‌ها پایان داده و فتنه گران را منزوی ساختند، از طرفی خواص و نخبگان نیز باید از حماسه نهم دی و وقایع سال ۸۸درس بگیرند و با هوشیاری مراقب باشند در دام توطئه‌های بیگانگان نیفتند.

  • صبر ۲۰۰ روزه و میوه شیرین وحدت در ۹دی

    صبر ۲۰۰ روزه و میوه شیرین وحدت در ۹دی

    از آغازین روزهای سال ۸۸ یعنی چندماه قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دهم، رهبرانقلاب با تیزبینی نسبت به تحرکات دشمنان خارجی و اذناب آن‌ها در داخل هشدار دادند و از سناریوی آن‌ها برای زیر سؤال بردن سلامت انتخابات پرده برداشتند

  • اقتدار دفاعی ایران قابل مذاکره و معامله نیست

    اقتدار دفاعی ایران قابل مذاکره و معامله نیست

    مقابله جدی با اقتدار دفاعی نظام جمهوری اسلامی ایران یک اصل ثابت در سیاست خارجی دولت آمریکا در طی این سال‌ها بوده است و همه رئیسان جمهور، سناتورها و نمایندگان کنگره در این قضیه اتفاق نظر جدی و اجماع داشته‌اند.

  • انزوای آمریکا در صحنه جهانی

    انزوای آمریکا در صحنه جهانی

    رأی ۱۲۸ کشور عضو مجمع عمومی سازمان ملل در مخالفت با تصمیم ترامپ علیه قدس اشغالی این پیام را به آمریکایی‌ها ارائه داد که آن‌ها نمی‌توانند با اتخاذ رویکردهای یکجانبه گرایانه و برگرفته از تفکر زور و قلدری به اهداف خود در اراضی اشغالی جامه عمل بپوشانند.

  • آمریکا و ایجاد داعش در افغانستان

    آمریکا و ایجاد داعش در افغانستان

    در نگاه جمعیت اسلامی، برکناری عطا محمد نور به معنای نادیده گرفتن توافق تأسیس دولت وحدت ملی تلقی شده است. به همین دلیل نگرانی از نپذیرفتن این برکناری از طرف وی، گمانه زنی‌های متفاوتی را مطرح کرده است. به لحاظ نظری می‌توان گفت سه گزینه محتمل وجود دارد؛ اول: محمد نور برکناری خود را نپذیرد و دست به مقاومت بزند. دوم: دولت وحدت ملی دچار شکاف جدی شود و شکست بخورد. سوم: نوعی مصالحه شکل بگیرد و محمد نور به مقام دیگری منصوب شود.

  • جنگ یمن نسخه مرگ آل سعود

    جنگ یمن نسخه مرگ آل سعود

    عربستان باید بپذیرد دوران چماق و هویج به پایان رسیده است. اگرچه نباید از نقش آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز در این اختلافات و تطمیع عربستان غفلت کرد،

  • پژوهش؛ حلقه مکمل 
حوزه و دانشگاه در تحقق الگوی جامعه اسلامی

    پژوهش؛ حلقه مکمل حوزه و دانشگاه در تحقق الگوی جامعه اسلامی

    بسیاری از وقت خود را در دانشگاه گذراند و پاسخگوی سؤالات دانشجویان و پژوهشگران بود، شهید مطهری نیز می‌گفت من در دانشگاه حاضر می‌شوم با یک منبر (تریبون) و هر شخص دیگری هم که می‌خواهد منبر دیگری داشته باشد و مباحثه کنیم، ما پاسخگو خواهیم بود.

  • آمریکا در پی انحراف افکار عمومی از تحولات قدس

    آمریکا در پی انحراف افکار عمومی از تحولات قدس

    بعد از خطای راهبردی ترامپ در اعلام انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس که موجب اتحاد و همدلی جدی جهان اسلام علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی را فراهم آورد، عملاً بعد از چندین سال به حاشیه راندن مسئله فلسطین، دوباره این موضوع را در صدر اولویت‌های جهان اسلام و جهان عرب قرار داد.

  • پخت و پز جدید اروپا برای برجام

    پخت و پز جدید اروپا برای برجام

    روز سه شنبه مهلت کنگره آمریکا برای اعلام نظر درخصوص توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ پایان یافت و این گونه عنوان شد که کنگره اجازه خواهد داد فرصت تعیین شده برای وضع مجدد تحریم‌ها علیه ایران بدون هیچ گونه اقدام تقنینی سپری شود و بدین ترتیب، تصمیم گیری ایالات متحده درباره برجام دوباره به دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور واگذار شد.

  • با ترامپ چه باید کرد؟

    با ترامپ چه باید کرد؟

    حدود یک سال از استقرار دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده می‌گذرد و آمریکا به عنوان یکی از مهم‌ترین داعیه داران فرهنگی جهانی سازی و رهبری دنیا (استعمارنو) به دلیل سیاست‌های ملی گرایانه و کاسبکارانه رئیس تاجر این کشور در بی سابقه‌ترین وضعیت نازل مشروعیت قرار دارد.

  • آنچه باید به وزیرخارجه انگلیس گفته شود

    آنچه باید به وزیرخارجه انگلیس گفته شود

    حضور وزیرخارجه انگلیس در ایران بدان معناست که آن‌ها نقش ایران را به عنوان یک قدرت تأثیرگذار درحل و فصل مسائل منطقه باور کرده‌اند

  • خط مقاومت فتنه آمریکایی- صهیونیستی را خنثی می‌کند

    خط مقاومت فتنه آمریکایی- صهیونیستی را خنثی می‌کند

    در سال ۱۹۹۵ کنگره آمریکا مصوبه‌ای را با این عنوان که قدس پایتخت رژیم صهیونیستی است، تصویب می‌کند. در طول سال هایی که از این مصوبه می‌گذرد رئیسان جمهور آمریکا با اینکه تحت فشار -گروه‌های تندرو آمریکا که اسرائیل را پسر خوانده آمریکا و دشمن مسلمانان و فلسطینی‌ها می‌دانند- هستند،  اما جرئت عملی کردن این مصوبه را نداشتند.

  • این لایحه فاجعه است

    این لایحه فاجعه است

    ۱۵ آبان ۹۶ بر اساس تعهدی که آقای طیب نیا وزیر سابق اقتصاد در چارچوب برنامه اقدام(Action Plan) به کارگروه اقدام مالی(FATF) داده بود، لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم(TF) با امضای آقای حسن روحانی تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

  • هفته وحدت و دروغ رسانه‌ای به نام برائت!

    هفته وحدت و دروغ رسانه‌ای به نام برائت!

    یکی از بنیان‌های رفتاری اسلام، مبحث بسیار مهم شعائر است. در بررسی و تطبیق متون و آموزه‌های دینی و علوم روز، به تطبیق کارکردهای شعائر دینی و تأثیر آن در رفتار و اخلاق عمومی به مثابه یک رسانه،

  • عطش قدرت ترامپ در سیستم فاسد آمریکا

    عطش قدرت ترامپ در سیستم فاسد آمریکا

    آمریکا به لحاظ بحران‌های اقتصادی، فرهنگی و طبقات اجتماعی شرایط بسیار سختی را پشت سر می‌گذراند و همین بحران‌ها سبب شد که فردی مانند ترامپ رئیس جمهور انتخاب شود.

  • راز تشدید سنگ اندازی صهیونیست‌ها

    راز تشدید سنگ اندازی صهیونیست‌ها

    در این شرایط، حامیان صهیونیست‌ها چاره را در انحراف موج بیداری و درگیرکردن کشورهای نوک پیکان مبارزه با اشغالگری به بحران‌های داخلی دیدند. از همین رو بود که سوریه به ناگاه درگیر جنگی بین‌المللی شد و در یکی دو سال بخش عمده‌ای از خاک آن به اشغال تروریست‌های تکفیری مورد حمایت محور غربی- عربی- عبری درآمد.

  • ریشه واقعی همکاری نکردن بانک‌های خارجی با ایران

    ریشه واقعی همکاری نکردن بانک‌های خارجی با ایران

    آقای رئیس جمهور در گفت‌وگوی ویژه با مردم درباره مشکلات بانکی که در ارتباط با بانک‌های خارجی وجود دارد، نکاتی را مطرح کردند که به نظر می‌رسد نکات دقیقی نباشد.