• پیام موشکی ایران به گوش دنیا رسید

    پیام موشکی ایران به گوش دنیا رسید

    اختصاصی قدس آنلاین- واکنش های مردم در فضای مجازی نشان داد همه ی آحاد جامعه از اقدام موشکی سپاه احساس شادمانی، غرور و شعف دارند و به اقتدارموشکی کشورشان می بالند انتقام خون شهدای ۱۷ خرداد ماه خواسته یکایک ایرانیان بود که سپاه پاسداران با اقتدار فراوان ان را به نمایش گذاشت .

  • موشک های سپاه به آمریکا سیلی سخت تری زد یا به تروریست ها؟

    موشک های سپاه به آمریکا سیلی سخت تری زد یا به تروریست ها؟

    امــا انتقام از تروریســت ها تنها دســتاورد کارِ کارستان سرداران رشید نیست؛ حماسه موشکی و سیلی ســخت جمهوری اسلامی با یک تیر چند نشــان را زد. پرتاب موشک های نقطه زن ذوالفقار با برد ۷۰۰ کیلومتری در روزهایی انجام شد که ایجاد کنندگان داعش در واشنگتن در حال تصویب تحریم های جدید و چند لایه علیه کشورمان هستند.

  • مردم منتظر برخورد با متخلفان

    مردم منتظر برخورد با متخلفان

    اگرچه با تأیید نتیجه انتخابات توسط شورای محترم نگهبان و تأیید رهبر انقلاب بر صحت کلی انتخابات اما تکلیف برخورد با متخلفان بــر دوش نهادهای نظارتی قــرار گرفت تا با برخورد شــفاف با عوامــل تخلف از تکرار اقداماتی که موجب خدشه دار شدن اعتماد مردمی شده، جلوگیری کنند.

  • مخاطب «باید بشودها» چه کسی است ؟

    مخاطب «باید بشودها» چه کسی است ؟

    در انتخابات اخیر غبار از حقایق بیش از پیش برداشــته شد و ارتقاء سطح آگاهی و مطالبۀ عمومــی مردم از دولتمردان باعث شــد که دولــت این بار نگران مطالبه و محاکمۀ ملت ناظر و هوشــیار باشــد. بر این اساس انتظار می رود، دولت دوم روحانی با گذشته تفاوت های اساسی داشته باشد، اما هنوز چند هفته از انتخابات نگذشته است که شخص رئیس جمهــور دوباره از واژه «باید بشــود» به جای «انجام دادیم» استفاده می کند.

  • لزوم ورود دستگاه قضا به پرونده سند ۲۰۳۰

    لزوم ورود دستگاه قضا به پرونده سند ۲۰۳۰

    در سند ۲۰۳۰ بیشتر به خطر محتوا توجه می شود که درصدد است ماهیت استعماری برای ملت مســلمان ایجاد کند و قصد جدا کردن ملت های مسلمان از معنویات را دارد، از طرفی اصل ســند از محتــوای آن خطر بیشــتری دارد و نبایــد از آن غفلت صورت بگیرد، زیرا روح حاکم بر یونسکو، استقلال، اسلام و عزت مداری نیست.

  • سخنان نسنجیده، چراغ سبزی به تروریست ها

    سخنان نسنجیده، چراغ سبزی به تروریست ها

    حضور ترامپ در منطقه و تعامل با عربستان، چهره منفور آن ها را در ســطح بین المللی بیشتر از گذشته مخدوش کرد زیرا آن ها با کشوری دست دوســتی دادند که از حقوق بشر هیچ بویی نبرده است و کارنامه سیاهی از خود در این زمینه بر جای گذاشته است.

  • آمریکا، صهیونیست و سعودی،
مثلث شوم تولید تروریسم

    آمریکا، صهیونیست و سعودی، مثلث شوم تولید تروریسم

    گــروه های تروریســتی مولود مثلث شــوم آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی هســتند که با حمایت مالی و لجستیکی که از تروریســت ها انجام می دهند به تشــکیل گروه هــای تروریســتی همچــون القاعده، طالبــان و داعش اقدام می کننــد.

  • همزمانی تحریم و ترور یادآور خاطرات دهه ۶۰

    همزمانی تحریم و ترور یادآور خاطرات دهه ۶۰

    همزمانی تحریم و ترور، خاطــرات دهه ۶۰ را در اذهان مردم زنده کرد؛ برای مردم ایــران کارتر و ریگان تفاوتی با اوباما و ترامپ ندارند جز اینکه این ها صاحب تجربه خباثت آمیز همه پیشینیان خود نیز هستند و امروز آل سعود را در تداوم صدام و داعش را در ادامه ســازمان منافقین علیه ملت ایران متحد و به خدمت گرفته اند.

  • عبرت های حادثه تروریستی تهران

    عبرت های حادثه تروریستی تهران

    حادثه تروریســتی «خانه ملت» و «حــرم بنیانگذار انقلاب اســلامی» موجب می شــود قدر و منزلت نهادهای امنیتی بیشتر نزد ملت شناخته شود، سطح توقع و مطالبه جامعه از دستگاه های امنیتی نیز بالاتر می رود. مهم ترین انتظار از نهادهای مسئول، توصیف ابعاد پنهان حادثه در اسرع وقت است که بیش از هر چیز می تواند قوت این نهادها را برای مردم آشکار سازد.

  • اتفاقات منطقه بر راهبرد ایران اثری ندارد

    اتفاقات منطقه بر راهبرد ایران اثری ندارد

    اتفاقات بین عربستان و قطر را باید در گذشته این دوکشور جستجو کرد، زمانی که آنها حتی در دهه نود به درگیری های مرزی محدود هم رســیدند وتعدای از سربازانشان کشته شدند اما بعد با دخالت شورای همکاری خلیج فارس اختلافات کاهش پیدا کرد اما واقعیت آن است که اختلافات هیچ گاه به صورت ریشه ای حل نشد و اکنون شاهد اتفاقات جدی در روابط این دو کشور درست چند روز بعد از سفر ترامپ به منطقه هستیم.

  • ایمان به توان داخلی کلید قفل سیاست خارجی ملتمسانه

    ایمان به توان داخلی کلید قفل سیاست خارجی ملتمسانه

    انقلاب اســلامی ایران از ابتدای پیروزی در حوزه سیاست خارجی یک گفتمان منطقی، دقیق و حساب شده داشته که بر آن اصولی حاکم بوده است. در همین زمینه یکی از شعارهای انقلاب «نه شرقی نه غربی» بود که با فضای دوقطبی ای که آن ایــام در جهان حاکم بود، بیشــتر محمل و محل عرضه داشــت. علاوه بر آن اصل نفی راه اســت که برگرفته از مفاهیم دینی ماست و اشــاره به این موضوع دارد که در مذاکــرات و تعاملات خارجی نباید موجبات استیلا و برتری دولت های خارجی بر حکومت اسلامی ایجاد شود.

  • تغییر به نفع مردم تازه آغاز شده است

    تغییر به نفع مردم تازه آغاز شده است

    دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تأیید نتیجه آن توسط شورای محترم نگهبان در حالی به پایان رسید که حجت الاسلام والمسلمین رئیسی پس از رئیس جمهور مســتقر با کسب اعتماد ۱۶ میلیون ایرانی توانست رتبه دوم را از آن خود کند. بدون تردید نتیجه انتخابات با همه نواقص، تخلفات و کارشــکنی ها و کم کاری ها مورد تأیید شخص ایشان و حامیانشان است. گرچه ایشان همچنان از طریق دستگاه قضایی پیگیر تخلفات هستند.

  • اقدام بعدی علیه قطر، احتمالا اقدام نظامی است

    عبدالباری عطوان روزنامه نگار عرب:

    اقدام بعدی علیه قطر، احتمالا اقدام نظامی است

    یک تحلیلگر سرشناس عربی می‌گوید، قطع روابط عربستان و سه کشور دیگر عربی با قطر، مقدمه‌ای برای حمله نظامی علیه این کشور است.

  • در مسیر امام محرومان

    در مسیر امام محرومان

    در ســالگردی دیگــر از هجــران بنیانگــذار رهبــر کبیرانقلاب ایران،حضرت امام خمینــی(ره) قرار داریم.این روزها هر کسی و در هر جایگاهی می تواند با نگاهی به تاریخ ایران ،نقطه عطفی چون ظهــور فردی همانند امام خمینی و انقلابش را به عنوان سمبل عشق به دین، مردم و کشور درک کرده و به آن افتخار کند.

  • امام محرومان

    امام محرومان

    بــی تردید حضرت امام خمینــی(ره) را می توان احیاگر اســلام ناب محمدی در قرن اخیر دانست. یکی از مهمترین وجوه آن، رفتار، ســلوک نبوی و پیامبرگونه ایشان بود که هم در بعد فردی و هم در بعد اجتماعی نمود عینی فراوانی داشت.

  • منطق حصر و عاقبت رفتار منفعت طلبان

    منطق حصر و عاقبت رفتار منفعت طلبان

    در ســال های اخیر و در هنگامه انتخابات مجلس یا ریاســت جمهوری شــاهد مانور تبلیغاتی برخی نامزدها بر رفع حصر سران فتنه هســتیم و اینکه هر نامــزدی به چه مقصودی به این موضوع پرداخته، متفاوت بوده است. از نماینده ای که تلاش می کرد، رد صلاحیت احتمالی خود را به دلیل شعار رفع حصر پوشش دهد تا عامل اصلی مخفی بماند و آبرویش حفظ شــود تا نامزدی که برای جلب رأی عــده ای، وعده رفع حصر می داد همگی از نمونه های منفعت طلبی سیاسی این افراد بوده است.

  • امروز مجالی برای بهانه تراشی دولت نیست

    امروز مجالی برای بهانه تراشی دولت نیست

    در شــرایط کنونی، دولــت دوازدهم باید بر اســاس وعده هایــی کــه در دوران فعالیت انتخاباتی با مردم در میان گذاشــته است، به تلاش های خود شــتاب بیشــتری دهد و در کنار صنایع نفتی و بخش کشــاورزی، صاحبان صنایع کوچک، اصناف، پیشه وران و بخصوص اقشار مستضعف جامعه را از رونق و نشاط اقتصادی برخوردار کند.

  • ۱۶ میلیون مطالبه گر

    ۱۶ میلیون مطالبه گر

    رئیــس دولت دوازدهــم در حالی انتخاب شــد که ۱۶ میلیون رأی با اندیشــه هایــی متعالی رقیب وی هســتند. ۱۶ میلیون رأیی که مخالف وضع موجود بوده و امروز حسن روحانی باید به عنوان رئیس جمهور همه مردم پاسخگوی آنان باشد.

  • نسبت دولت با ۱۶ میلیون منتقد

    نسبت دولت با ۱۶ میلیون منتقد

    در انتخابات اخیر غبار از حقایق بیش از پیش برداشــته شد و ارتقای سطح آگاهی و مطالبۀ عمومی مردم از دولتمردان موجب خواهد شد دولت این بار نگران مطالبه و محاکمۀ ملت ناظر و هوشیار باشد. دولت آقای روحانی با جبهه انتقادی سرسختی روبه روســت. این جریان انتقادی برای اولین بار اســت که چنین پرقدرت شکل می گیرد.

  • قدرت مردم، پشتوانه دولت

    قدرت مردم، پشتوانه دولت

    مردم به عنـوان سـرمایه اجتماعی برای تغییر و تحول وضع موجود و یا تثبیت آن، مؤثرترین پشتوانه به حساب می آیند و هر چه جمعیت بیشــتری پشت سر منتخب مردم باشد، قدرتش برای رسیدن به مقصود بیشتر اســت. دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در حالی برگزار شد که دو رقیب اصلی، بدنــه اصلی قدرتمندی را در اختیار دارند.

  • پیام ۲۹ اردیبهشت

    پیام ۲۹ اردیبهشت

    نقلاب اسلامی در آستانه ۴۰ سالگی بار دیگر شاهد خیزش مردم و شور انتخاباتی در تمام استان ها، شهرها و روستاهای کشور بود. در واقع ۲۹ اردیبهشت صحنه درخشش ملت ایران و حماسه عظیم مردمی است که موجب افزایش «عزت ملت» و «قدرت ملی» جمهوری اسلامی ایران شدند.

  • تجلی ایثار و عقلانیت در جبهه انقلاب

    تجلی ایثار و عقلانیت در جبهه انقلاب

    فــارغ از فضای انتخاباتی کشــور که هر چه به روز سرنوشــت ساز بیســت و نهم اردیبهشت ماه، نزدیکتر می شویم تنور آن داغ تر میشود، روز گذشــته اتفاق بســیار مبارکی در اردوگاه اصولگرایان افتاد. تجلی ایثار و عقلانیــت گام بزرگی برای جبهه انقلاب در مســیر پیروزی و غلبــه بر گفتمان اشــرافی گری بود که با اقدام بموقع و سنجیده یکی از نامزدهای اصلی این جبهه رخ داد.

  • استفاده ابزاری دولت یازدهم از موضوع تحریم ها

    استفاده ابزاری دولت یازدهم از موضوع تحریم ها

    در حالی که کشــورهای خارجی و دولتمردانشان اعتراف کرده اند که تحریم ها قدرت فلج کردن مردم ایران را ندارنــد، اما دولت یازدهم از همان روزهای ابتدایــی عمر خود بر نقش ســازنده تحریم ها در معیشت و سفره مردم اصرار و تأکید ورزید و هرگونه مسئله ای دیگر در کشور را به آن مرتبط ساخت.

  • محرومیت زدایی یا اشرافی گری؟

    رأی به کدام گفتمان

    محرومیت زدایی یا اشرافی گری؟

    مردم در انتخابات ریاست جمهوری با دو گفتمان دفاع از محرومان و کاســبی اشرافی گران مواجه هستند. به طوری که گفتمان اول به دنبال تحقق اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید داخلی، اشتغال جوانــان و منویات رهبر معظم انقلاب اســت و گفتمان دیگر به دنبال اقتصاد مناسبتی، رانت و کاسبی است یعنی هر موقع فضای سیاسی اقتضا کرد مســائل اقتصادی را در رأس توجه خود قرار می دهد.

  • انتحار سیاسی با رقیب هراسی

    انتحار سیاسی با رقیب هراسی

    رقیب هراسی در انتخابات ایران پیشینه ای طولانی دارد و همیشــه نیز از ســوی یک حزب و گــروه خــاص ایــن تاکتیک در انتخابات مختلف بخصوص انتخابات ریاست جمهوری دنبال شده اســت.

  • رویکرد التماسی دولت در مسائل بین الملل

    رویکرد التماسی دولت در مسائل بین الملل

    نگاه به دنیای پیرامــون و نظام بین الملل بر دو مبنا استوار است، در نگاه اول که از اهداف اصلی انقلاب بوده اســت، مبنــای قدرت بر محوریت خدا و مردم اســتوار بوده و بر اساس اهداف متعالی شکل می گیرد، اما در نگاه دوم به بهانه واقع گرایی و پذیرفتن واقعیات دنیا تمام تصمیمات بر مبنای اراده و تحلیل قدرت های بزرگ شکل می گیرد.

  • جمعه هفته آینده نامزدها دارایی هایشان را به اطلاع مردم برسانند

    قالیباف:

    جمعه هفته آینده نامزدها دارایی هایشان را به اطلاع مردم برسانند

    کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: خواهش من از دیگر نامزدها این است که جمعه هفته آینده، همگی دارایی‌هایمان را به اطلاع مردم برسانیم.

  • دوره حرف درمانی به اتمام رسیده است

    دوره حرف درمانی به اتمام رسیده است

    دوره انتخابات ریاســت جمهوری، بهار حرف زدن و ارائــه برنامه چهار ســاله کار و تلاش برای تعالی و پیشــرفت کشور است و مردم از بین ســخنان و شعارهای ارائه شده به سلیقه و اولویت های جامعه، شخص اصلح را انتخاب می کنند.

  • حاشیه نشینی اولین محور مناظره/ میرسلیم برنامه‌اش را تشریح کرد

    حاشیه نشینی اولین محور مناظره/ میرسلیم برنامه‌اش را تشریح کرد

    نخستین مناظره انتخاباتی با محور فرهنگی و اجتماعی امروز ۸ اردیبهشت ماه از شبکه اول سیما آغاز شد.

  • امضای چه کسی پای بلند مرتبه سازی است

    امضای چه کسی پای بلند مرتبه سازی است

    مدل سیاســت ورزی تکنوکرات ها در شفاف نبودن اســت. تا وقتی شــفافیت نباشــد در قدرت حضور دارنــد و به محض تنویر فضای اجتماعی به شــدت متضرر می شــوند، برای همین مهم ترین دغدغه این جریان حفظ وضع موجود و تداوم جهل عمومی از طریق مبارزه با شفافیت و رسانه ها- که مأموریت اصلی آن ها شفاف سازی است- می باشد.