مشهد- مدیر فرهنگسرای امت شهرداری مشهد از برگزاری نخستین جلسه ستاد هماهنگی اقدامات مساجد مشهد ۲۰۱۷ در فرهنگسرای امت خبر داد.

ستاد هماهنگی اقدامات مساجد در مشهد ۲۰۱۷ تشکیل شد

به گزارش قدس آنلاین، حسین کمیلی گفت: گمشده برنامه های رویداد ۲۰۱۷، نقش مردمی است و در خصوص این رویداد هنوز برای مردم نقش مشخصی پیش بینی نشده است .

 وی اضافه کرد: نمی توان از فرهنگ سخن به میان آورد در حالی که در این فرهنگ مردم هیچ گونه نقشی نداشته باشند و نمی توان از فرهنگ اسلامی سخن گفت و مساجد نقشی نداشته باشند.

وی تاکید کرد: در فرهنگ اسلامی برای مساجد جایگاه و نقشی ویژه ای درنظر گرفته شده و اگر اینطور نباشد ادعای فرهنگ اسلامی، ظاهری و نمادین خواهد بود.

 مدیر فرهنگسرای امت ادامه داد: در طول جلسات برگزار شده  این دغدغه در مساجد مطرح شد و مقرر گردید مساجدی که به لحاظ فکری و گفتمانی و توان فکری و اجرایی شرایط مناسبی دارند در آگاهی بخشی به عموم مردم نقش داشته باشند.

وی عنوان کرد: سال ۲۰۱۷ آغاز شده است و این در حالی است که اگر از مردم مشهد در خصوص مشهد ۲۰۱۷ و یا پایتخت فرهنگی جهان اسلام سوال شود پاسخی برای آن ندارند و نمی دانند که پایتخت فرهنگی اسلامی به چه معناست و این نشان دهنده این است که نگاه به این رویداد ملی، در سطح کلان و صرفا یک کار دستگاهی، سازمانی و دولتی بوده که ماندگاری در بین مردم نخواهد داشت.

کمیلی بیان کرد: نگاه به مشهد ۲۰۱۷ یک نگاه ویترینی بوده که برای جبران آن با کمک مساجد بایستی تلاش هایی صورت گیرد که در همین جهت طرحی در راستای آموزش‌های مسجدی و فرهنگ سازی مردمی در مساجد سطح شهر مشهد با حضور ده نماینده از مناطق مختلف سطح شهر مشهد برگزار شد که این  مساجد را به پایگاه و ستاد مرکزی منطقه تبدیل خواهد کرد و با کمک سایر تشکلها و مساجد منطقه اقدامات و طرح‌های آنها آغاز می شود.

وی اضافه کرد: رویکرد اقدامات مساجد مرکزی سطح شهر افزایش سطح اطلاعات مردم مناطق مختلف شهری نسبت به جهان اسلام و ایجاد زمینه جذب توانمندی های شهروندی در سال ۲۰۱۷ است به نحوی که شهروندان مشهدی بتوانند زمینه‌هایی فراهم کنند که در تحقق پایتخت فرهنگی مشهد نقش بسزایی داشته باشند و در گام نخست آن پویش فراگیری زبان دوم در بین شهروندان مشهدی، به ویژه آشنایی با زبان عربی است که جهان اسلام بیشتر به این زبان تکلم می کنند.

مدیر فرهنگسرای امت شهرداری مشهد افزود: شهروندان مشهدی باید احساس کنند که واجب است هر شهروند به یک زبان دوم مسلط باشد و با معرفی مهارت ها و پتانسیل‌های مشهد به سایر کشورها، در تحقق جهان شهر مشهد، نقش داشته باشند.

برچسب‌ها