ایلام- دامپزشکی استان ایلام از طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان خبرداد.

تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های دامی در ایلام

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های نظارتی این اداره کل دامپزشکی، تعداد ۴۳ نفر کارشناس دامپزشکی در قالب ۲۲ اکیپ ثابت و سیار، وظیفه کنترل و نظارت بهداشتی بر اماکن تولید و عرضه انواع فرآورده های خام دامی را عهده دارند.

این طرح به منظور جلوگیری از عرضه فرآورده های خام دامی غیربهداشتی، از ابتدا تا انتهای ماه مبارک رمضان در استان اجرا می گردد.

ضمن توصیه به همشهریان عزیز در خصوص استفاده از فراورده های خام دارای لیبل و مهر دامپزشکی، از همشهریان عزیز تقاضا می شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن های ۱۵۱۲ و ۳۳۳۳۷۵۹۹ به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند تا برخورد قانونی و لازم با متخلفین صورت پذیرد.

برچسب‌ها