تحولات منطقه

روز چهارشنبه در شمال شرق کشور بارش پراکنده برف پیش بینی می شود و در سایر مناطق کشور جو سرد و پایدار خواهد بود.

پیش بینی هواشناسی: منتظر سرما ،باد و طوفان باشید/بارش برف ،فقط در شمال شرق/جاده ها،لغزنده همراه با کولاک
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش میزان،احد وظبفه، مدیریت پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم بارش برف طی روز سه شنبه در دامنه های شمالی و جنوبی البرز از شمال غرب تا شمال شرق کشور بویژه در مناطق مرکزی و شرقی آن، بیان نمود: به تدریج تا صبح چهارشنبه منطقه بارش برف محدود به خراسان شمالی و نوار شمالی خراسان رضوی خواهد شد و در جاده های کوهستانی البرز، استان های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و همچنین شمال استان های قزوین، البرز، تهران و سمنان، بارش برف و وزش باد گاهی با کولاک برف، موجب کاهش دید افقی و لغزندگی جاده خواهد شد.

وی در این راستا توصیه نمود: روز سه شنبه برای حفظ ایمنی از ترددهای غیر ضروری در مسیرهای یاد شده  خودداری شود.

مدیریت پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان این که ناپایداری در مناطق فوق از اواخر وقت سه شنبه کاهش می یابد، تصریح کرد: روز چهارشنبه تنها شمال شرق کشور بارش پراکنده برف خواهد داشت و در سایر مناطق کشور جو پایدار و سرد حاکم خواهد شد.

این مسئول اذعان نمود: از بعد از ظهر سه شنبه تا چهارشنبه در برخی نقاط استان های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان وزش باد شدید پیش بینی می شود که احتمالا در برخی نقاط سبب گردوخاک خواهد شد.

وظیفه با اشاره به مواج بودن شرق دریای خزر طی امروز و خلیج فارس و دریای عمان در دو روز آینده، خاطرنشان کرد: بعد از ظهر روز پنج شنبه در شمال غرب و غرب کشور ابرناکی و بارش پراکنده پیش بینی می شود.


 

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha