تحولات منطقه

مدیر بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه اعلام کرد رژیم صهیونیستی از سه ربات انفجاری، به عنوان یک ابزار جنگی جدید علیه فلسطینی‌ها استفاده کرده است.

استفاده رژیم صهیونیستی از ربات‌های انفجاری برای حمله به بیمارستان کمال عدوان غزه
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

 «حسام ابوصفیه» در این باره گفت: جمعه شب بر اثر انفجار سه ربات انفجاری ارتش رژیم اشغالگر، صدای بسیار وحشتناکی شنیده شد و درها و پنجره‌های بخش‌های مختلف بیمارستان تخریب شد.

ابوصفیه افزود: این انفجارها به وضعیت عادی روزانه بیمارستان تبدیل شده است.

مدیر بیمارستان کمال عدوان تاکید کرد: رژیم صهیونیستی علاوه بر استفاده از آتش توپخانه و پهپاد برای حمله به این بیمارستان، با پنج بمب، بخش ژنراتور و دستگاه اکسیژن‌ساز را منهدم کرد.

حسام ابوصفیه با اشاره به اینکه شماری از زخمی‌ها و بیماران این بیمارستان که نیازمند انجام عمل جراحی بودند، به سایر بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند گفت: در حال حاضر، ۶۰ بیمار در بیمارستان باقی مانده‌اند که اکثر آنها نیز نیازمند انجام عمل جراحی هستند.

مدیر بیمارستان کمال عدوان تصریح کرد: کمک‌های دریافتی بسیار کم است و ما همچنان نیازمند حمایت بین‌المللی برای دفاع از نظام بهداشتی، کادر پزشکی و بیماران در مقابل بمباران‌های رژیم صهیونیستی هستیم.

مدیر بیمارستان کمال عدوان افزود: وضعیت بسیار دشوار است و ما به دلیل ادامه بمباران‌های شدید و بی‌رحمانه رژیم اسرائیل در رعب با نگرانی همیشگی به فعالیت خودمان ادامه می‌دهیم.

حسام ابوصفیه در پایان اظهار امیدواری کرد که با گذشت ۷۰ روز از بمباران مداوم و هدفمند نظام بهداشتی در شمال نوار غزه، صدای آنها شنیده شود.

اواسط آذر ماه جاری نیز «خلیل الدقران» سخنگوی وزارت بهداشت غزه از تداوم محدودیت های رژیم صهیونیستی در ممانعت از خروج بیماران و مجروحان به خارج از نوار غزه در سایه فروپاشی ساختارهای بهداشتی در این منطقه در نتیجه حملات متوالی هوایی خبر داد.

الدقران تاکید کرد: اشغالگران محاصره شدیدی را اعمال کرده و همه گذرگاه ها را بسته و مانع از ورود دارو و لوازم پزشکی به نوار غزه می شوند و از ۶ ماه قبل، بیش از ۲۵ هزار بیمار و زخمی، نیاز مبرم به درمان در خارج از غزه دارند.

این مقام بهداشتی غزه همچنین گفت: ۱۰ هزار بیمار سرطانی که در میان آنها ۲ هزار و ۵۰۰ کودک به چشم می خورد، در معرض خطر قرار دارند و سازمان های بین المللی و جامعه جهانی باید به اشغالگران برای نجات جان این افراد فشار وارد کنند، زیرا آنچه در حال روی دادن است، یک فاجعه تمام عیار است.

سخنگوی وزارت بهداشت غزه اضافه کرد: از شش ماه پیش تاکنون هیچ بیمار و مجروحی برای درمان به خارج از نوار غزه منتقل نشده است؛ شمار زیادی از بیماران در فهرست انتظار قرار دارند که در میان آنها افراد با شرایط وخیم نیز مشاهده می شود و روزانه شماری از بیماران و مجروحان را از دست می دهیم.

الدقران ادامه داد: شمار زخمی ها روز به روز در نتیجه حملات هوایی به منازل فلسطینی ها افزایش می یابد، به ویژه که زیرساخت های بهداشت و درمان نیز فروپاشیده است.

وی از هدف قرار دادن عمدی کادر درمان از سوی اشغالگران نیز خبر داد و گفت که این افراد از یک سال و دو ماه قبل، در شرایط بسیار خطرناک و دشواری فعالیت می کنند، بدون حقوق و غذا و حتی مکان امن؛ وضعیت آنها مشابه دیگر ساکنان غزه است، اما آنها به وظیفه مقدس خود در نجات جان شهروندان و درمان زخمی ها به قیمت جان ادامه می دهند.

سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین تصریح کرد: کادر درمان از آوارگی و زندگی در چادر رنج می برند و گرسنگی به آنها هم رسیده و درآمدی نیز ندارند؛ حدود یکهزار نفر از آنها شهید شده و بسیاری نیز زخمی شده اند و در بیمارستان های محل فعالیت، شاهد از دست دادن عزیزانشان هستند.

این در حالی است که وزارت بهداشت فلسطین ساعاتی پیش اعلام کرد از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، ۴۴ هزار و ۹۳۰ فلسطینی شهید شده و ۱۰۶ هزار و ۶۲۴ فلسطینی دیگر زخمی شده‌اند.

جنایات رژیم اسرائیل علیه نوار غزه در پانزدهمین ماه متوالی در حالی ادامه دارد که دیوان کیفری بین‌المللی، دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت، نخست وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که با گذشت ۴۳۵ روز جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.