تحولات منطقه

۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
کد خبر: ۳۱۷۳۷۹

قدس آنلاین یزد - معاون توسعه مشارکت هاي مردمي کميته امداد امام خميني(ره) استان يزد گفت: هر سال در ماه محرم همزمان با سراسر کشور طرح احسان حسيني در استان يزد اجرا مي شود.

اجراي طرح احسان حسيني همزمان با ماه محرم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ازیزد، سيدجلال حسيني با بيان اين خبر اظهار داشت  : اين نهاد در ماه محرم و صفر آماده دريافت و توزيع نذورات و احسان عاشقان سيدالشهدا(ع) در بين محرومان و نيازمندان جامعه است و مردم خير دارالعباده مي توانند نذورات خود را براي کمک به نيازمندان واقعي به پايگاههاي امداد و مراکز نيکوکاري تحويل دهند.

وي با اشاره به اهداف طرح احسان حسيني افزود: استفاده از ظرفيت معنوي مومنين براي خدمت به نيازمندان در ماه محرم و صفر، ساماندهي نذورات مردمي جهت توزيع بين مستمندان واقعي جامعه و تقويت و تبيين فرهنگ احسان از اهداف اين طرح است.

حسيني با بيان اينکه توزيع نذورات مردم در ماه محرم بر اساس نيات خود اشخاص انجام مي‌شود، تصریح کرد: کميته امداد، آمادگي دارد نذورات مردمي را در قالب کمک‌هاي نقدي، غير نقدي، جيره خشک و همچنين غذاي گرم جمع آوري و بين نيازمندان جامعه توزيع نمايد.

معاون توسعه مشارکت هاي مردمي کميته امداد امام خميني(ره) استان يزد گفت: به منظور اجراي طرح احسان حسيني در ايام محرم و صفر، از ظرفيت مساجد، حسينيه ها، تکايا و هيات هاي مذهبي و نيز نقش روحانيون، مبلغان و مداحان در ترغيب مردم به انجام کار خير استفاده خواهد شد.

سيدجلال حسيني اذعان داشت: اجراي طرح احسان حسيني تا پايان ماه صفر ادامه دارد و مردم خير استان به منظور تحويل نذورات و احسانات خود در قالب اين طرح مي‌توانند به دفاتر کميته امداد در استان مراجعه و يا با شماره تلفن 1811 تماس حاصل فرمايند.

 

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha