۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۳
کد خبر: 252704

قدس آنلاین: تخم مرغ خام، مکان مناسبی برای تجمع میکروب ها است و می تواند شما را بیمار کند، بنابراین، پخت کامل زرده تخم مرغ و از میان رفتن میکروب های احتمالی درون اش اهمیت زیادی دارد. 

چهار قدم تا مصرف ایمن زرده تخم مرغ

به گزارش گروه سلامت و بهداشت قدس آنلاین، متخصصان مرکز ایمنی مواد غذایی آمریکا معتقدند با مطالعه و اجرای چهار توصیه زیر می توان از بروز بیماری های احتمالی که با مصرف زرده تخم مرغ خام ایجاد می شوند، جلوگیری کرد:

- از ترکیب و پخت کامل زرده و سفیده تخم مرغ در حرارت 50 درجه سانتی گراد اطمینان حاصل کنید.

- هرگز مواد غذایی حاوی تخم مرغ خام را مصرف نکنید.

- به خاطر داشته باشید، کیک های خانگی حاوی تخم مرغ خام باید 15 دقیقه در حرارت 160 درجه سانتی گراد پخته شوند. 

- ظروفی که تخم مرغ خام در آنها نگهداری می شود، باید با استفاده از آب داغ و شوینده ها به دقت شست و شو شوند.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.