به گزارش گروه سلامت و بهداشت قدس آنلاین، متخصصان مرکز ایمنی مواد غذایی آمریکا معتقدند با مطالعه و اجرای چهار توصیه زیر می توان از بروز بیماری های احتمالی که با مصرف زرده تخم مرغ خام ایجاد می شوند، جلوگیری کرد:
- از ترکیب و پخت کامل زرده و سفیده تخم مرغ در حرارت 50 درجه سانتی گراد اطمینان حاصل کنید.
- هرگز مواد غذایی حاوی تخم مرغ خام را مصرف نکنید.
- به خاطر داشته باشید، کیک های خانگی حاوی تخم مرغ خام باید 15 دقیقه در حرارت 160 درجه سانتی گراد پخته شوند.
- ظروفی که تخم مرغ خام در آنها نگهداری می شود، باید با استفاده از آب داغ و شوینده ها به دقت شست و شو شوند.
نظر شما