۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۳
کد خبر: 252707

قدس آنلاین: پخت و پز غذا، شیرینی و مربا با شکر کمتر احتمال بروز دیابت را کاهش می دهد.

سه قدم تا کاهش مصرف شکر 

به گزارش گروه سلامت و بهداشت قدس آنلاین، متخصصان آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی آمریکا، باور دارند با مطالعه و اجرای توصیه های زیر کنترل و کاهش میزان مصرف شکر در پخت و پز ساده تر و از بروز دیابت جلوگیری می شود:

- میزان استفاده از شکر را در پخت نان، شیرینی، مربا و غذا تا یک سوم کاهش دهید.

- به جای مصرف یک برش کیک، چند تکه میوه بخورید.

- به جای مصرف شکر، از مواد شیرین کننده - وانیل، نعناع، هل، دارچین و ... - فاقد کالری استفاده کنید. 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.