قدس آنلاین: شما نمی توانید با بو کردن، چشیدن و نگاه کردن بگویید غذا به باکتری ای کولا آلوده است یا نه. در حالی که اکثر قریب به اتفاق نمونه های باکتری ای کولا بی خطر هستند، اما نوع O157:H7 این باکتری سبب بروز می شود. 

ای کولا: غذای سالم و آلوده را می توان تشخیص داد؟

به گزارش گروه سلامت و بهداشت قدس آنلاین، برای جلوگیری از آلوده شدن مواد غذایی به باکتری ای کولا و ابتلا به بیماری های وابسته به مواد غذایی، توصیه های زیر را مطالعه و اجرا کنید:

- مواد غذایی خام باید پیش از طبخ شست و شو شوند.

- دست ها، میز غذا خوری، بشقاب ها و قاشق و چنگال ها پیش از مصرف مواد غذایی باید به دقت شست و شو و ضد عفونی شوند.

- مواد غذایی خام - به خصوص گوشت - را از مواد غذایی آماده مصرف جدا کنید.

- غذاهای فاسد شدنی را در یخچال و فریزر نگهداری کنید.

- گوشت بره، استیک و کباب باید دست کم در 63 درجه سانتی گراد پخته و کباب شوند.

- از مصرف آب میوه ها و محصولات لبنی پاستوریزه نشده اجتناب کنید.

- از نوشیدن آب - رودها، چشمه ها و ... - غیر بهداشتی بپرهیزید.

- گوشت چرخ کرده باید در 71 درجه سانتی گراد طبخ شود.

- مواد غذایی باید در 74 درجه سانتی گراد طبخ شوند.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.