رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: غفلت از فضای مجازی به معنای غفلت از نشر دین و معارف اسلامی است.

غفلت از فضای مجازی به معنای غفلت از نشر دین است

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق یوسفی‌مقدم در گفت‌وگو باایسنا، با بیان این‌که «اهمیت فضای مجازی بر هیچ انسان اهل فکر و اندیشه‌ای پوشیده نیست» اظهار کرد: ضرورت دارد که ما به این فضای مجازی بپردازیم و تمام مسئولان امر باید بر این موضوع واقف باشند. هرگز نباید فراموش کنیم که همراه با نیازهای زمان حرکت کردن از ویژگی‌های برجسته یک انسان متدین است.

 

وی یادآور شد: دین‌داری به معنای اینکه فرد در یک گوشه بنشیند نیست، عدم تعلق به دنیا یک بحث است و اینکه فرد متدین نیازهای زمان خود را پاسخگو باشد مسئله دیگری است که باید به آن توجه کنیم. ما نباید امروز از فضای مجازی و اهمیت آن غافل شویم چراکه اگر غافل شویم برخی از ارزش‌های ما در این فضاها از بین می‌روند.

 

رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که «ما باید در این فضای مجازی در دو جبهه مهم فعالیت کنیم» تاکید کرد: یکی از جبهه‌هایی که در این فضا راه می‌اندازیم باید تبیین و ترویج اندیشه‌های دینی باشد که در این جبهه به سوالاتی که از سوی مخاطبان مطرح می‌شود پاسخ می‌دهیم و جبهه بعدی که راه می‌اندازیم باید در رابطه با پاسخگویی به شبهات باشد و بر همین اساس است که اندیشمندان ما باید متناسب با نیازهای زمان حرکت کنند.

 

یوسفی‌مقدم همچنین افزود: مطرح کردن مسئله، یک موضوعی است که فرد وقتی احساس نیاز می‌کند پاسخ او داده می‌شود. ولی فردی که شبهه را مطرح می‌کند هدف دیگری دارد و این شبهه افکنی‌ها از سوی دشمنان مطرح می‌شود آنها می‌خواهند تفکرات غلطی را به مردم القا کنند و به نوعی با این شبهه‌افکنی‌ها ارزش‌های نظام، خانواده و دین و جامعه را متزلزل کنند و این ما هستیم که باید در برابر آنها برنامه داشته باشیم.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.