در دیدار رئیس جمعیت هلال‌احمر ایران با رئیس و دبیرکل جمعیت هلال‌احمر پاکستان بر توسعه همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های ارائه خدمات بهداشت و درمان و امداد و نجات به‌ خصوص در آموزش پزشکی و تجهیزات لجستیک و امداد و نجات تأکید شد.

فعالیت ۲۶مرکز درمانی هلال احمر ایران در ۲۰ کشور دنیا
به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر سید امیرمحسن ضیائی در دیدار با سعید الهی، رئیس و دکتر رضوان ناصر، دبیرکل جمعیت هلال‌احمر پاکستان با اشاره به این‌که همکاری‌های نزدیک و قدیمی میان دو کشور وجود دارد، گفت: هلال‌احمر ایران آماده است تا روابط‌ دوجانبه را با بروز کردن تفاهم‌نامه مشترک، توسعه دهد.

 

وی همچنین با اعلام همدردی با قربانیان سیل پاکستان، به فعالیت‌های هلال‌احمر ایران در حوزه‌های بین‌الملل اشاره و اظهار کرد: هلال‌احمر ایران در ۲۰ کشور بیش از ۲۶ مرکز درمانی فعال دارد که در حوزه‌های بهداشتی و درمانی، سلامت و محیط‌زیست خدمات لازم را به مردم این کشورها ارائه می‌کنند و از سویی به‌عنوان عضوی از فدراسیون، اگر حادثه‌ای در سایر کشورها رخ دهد، موظف به همکاری در کمک به این کشورها هستیم.

 

انجام فعالیت‌های خیرخواهانه توسط ۲ میلیون داوطلب جمعیت هلال‌احمر

 

ضیائی با اشاره به فعالیت‌های چهار سازمان داوطلبان، جوانان، امداد و نجات و تدارکات پزشکی هلال‌احمر ایران، گفت: حدود 2میلیون داوطلب فعال در قالب گروه‌های مختلف چون پزشکان، دانشجویان، جوانان و … همراه هلال‌احمر ایران به‌عنوان داوطلب فعالیت‌های خیرخواهانه خود را انجام می‌دهند.

 

وی با اشاره به این‌که در سازمان جوانان هلال‌احمر هم افراد از پنج تا ۲۸ سالگی با عضویت در این سازمان در فعالیت‌های مختلف مشارکت دارند، افزود: سازمان امداد و نجات هلال‌احمر ایران هم به‌عنوان مسئول ارائه خدمات و انجام اقدامات امدادی در کشور فعالیت‌های بسیاری را در دست اجرا دارد و با توجه به رخداد سوانح جاده‌ای در کشور، در این زمینه نیز بسیار فعال هستیم.

 

به گفته رئیس جمعیت هلال‌احمر، سازمان تدارکات پزشکی هلال‌احمر در حوزه‌های پزشکی به‌ صورت مستقل در زمینه تهیه تجهیزات، دارو و … فعال است و علاوه بر آن شرکت نساجی هلال ایران نیز در تامین چادر، پتو و … منابع و تجهیزات لازم برای اقدامات و فعالیت‌های امدادی هلال‌احمر را تامین می‌کند.

وی افزود: هلال‌احمر ایران در حوزه‌های بهداشت و درمان بسیار فعال بوده و در این زمینه تجربیات بسیاری دارد و لذا زمینه‌های همکاری خوبی در این حوزه‌ها وجود دارد.

 

اظهار تمایل به بهره‌مندی از تجربیات هلال‌احمر ایران در حوزه بهداشت و درمان و لجستیک

 

رئیس جمعیت هلال‌احمر پاکستان هم در این دیدار با اشاره به این‌که هلال‌احمر ایران از توانمندترین جمعیت‌ها است، اظهار کرد: در ۱۰ سال اخیر تلاش کرده‌ایم تا تغییرات جدی را در هلال‌احمر پاکستان و فعالیت‌های آن به‌خصوص در حوزه زیرساخت‌ها و ساختار ایجاد کنیم و برای بهبود فعالیت‌ها تمایل به بهره‌مندی از تجربیات هلال‌احمر ایران به‌خصوص در حوزه امداد و نجات و لجستیک داریم.

سعید الهی با اشاره به این‌که بخش اعظمی از وظایف و فعالیت‌های هلال‌احمر پاکستان در حوزه امداد و نجات و تامین نیازهای غذایی، بهداشتی و اقلام اولیه زندگی برای بیش از ۲ میلیون نفر در این کشور است، گفت: از دیگر زمینه‌های فعالیت هلال‌احمر پاکستان ارائه آموزش‌های لازم به افراد است تا بتوانند از خود و خانواده‌های خود در مقابله با حوادث و سوانح مراقبت کنند.

وی با اظهار تمایل برای افزایش همکاری‌ها با هلال‌احمر ایران در حوزه‌های ارائه خدمات در مراکز بهداشتی درمان و توسعه آموزش‌ها و مراقبت‌های اولیه بهداشتی و …، خاطرنشان کرد: مدل‌های درمانی خوبی در بیمارستان نور افشار و مجتمع دارویی – درمانی هلال‌احمر ایران اجرایی می‌شود که امیدواریم بتوانیم در این زمینه با ایران همکاری داشته باشیم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر پاکستان افزود: به‌علاوه تمایل به بهره‌مندی از تجارب دانشگاهی هلال‌احمر ایران داریم در رشته‌هایی چون مدیریت بحران، مدیریت سانحه، ارتباطات و … داریم.

 

تأکید بر حضور نماینده ایران در جمعیت هلال‌احمر پاکستان

 

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، دکتر رضوان ناصر، دبیرکل جمعیت هلال‌احمر پاکستان هم در این دیدار سلامت و بهداشت را از حوزه‌های مورد تاکید در افزایش همکاری‌ها عنوان و اظهار کرد: تامین امنیت جاده‌ای و مدیریت سوانح نیز از زمینه‌های مورد تاکید هلال‌احمر پاکستان است و با توجه به تجربه غنی ایران در این حوزه‌ها تمایل به افزایش همکاری‌ها در این زمینه داریم.

وی همچنین با یادآوری این که سابق بر این نماینده هلال‌احمر ایران در جمعیت پاکستان حضور داشته است، خاطرنشان کرد: مایلیم تا همچون گذشته نماینده هلال‌احمر ایران در جمعیت پاکستان حضور داشته باشد.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.