رادیو داروها را در عرصه بین المللی عرضه می کنیم

به گزارش قدس آنلاین  معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در هشتمین جشنواره فناوری نانو در نمایشگاه بین المللی تهران در سالن خلیج فارس از راه اندازی ۴۰۰ پژوهش سرای دانش آموزی خبر داد و گفت: این موضوع طبق هماهنگیهایی با وزیر آموزش و پرورش به قطعیت رسیده است.

سورنا ستاری با بیان اینکه در حال حاضر با یک مدل خوب برای توسعه فناوری به پیشرفت رسیده‌ایم، گفت: نانو یکی از حوزه‌هایی است که طی ۱۰ سال اخیر توانسته به پیشرفت‌هایی برسد و این موضوع مدیون مدیریت باثبات ستاد و عدم وجود اتفاقات عجیب و غریب و تصمیم‌گیری‌های شدید بوده است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از راه‌اندازی ۴۰۰ پژوهشکده دانش‌آموزی تا پایان دولت یازدهم خبر داد و گفت: این موضوع طی جلسه‌ای با رئیس آموزش و پرورش به قطعیت رسیده است.

ستاری با بیان اینکه یکی از کارهای بزرگی که انجام خواهیم داد، راه‌اندازی ۴۰۰ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی در حوزه نانو و تجهیز آنها است، گفت: این موضوع یکی از برنامه‌های ما است و علاوه بر آن آموزش‌ها و فعالیت‌های ترویجی در حوزه تولید علم هم داشته‌ایم که در این زمینه‌ها اتفاقات خوبی افتاده است.

به گفته وی، کشور ما جزو معدود کشورهایی است که در حوزه نانو توانسته محصولاتی تولید کند و به مرحله تجاری‌سازی برساند.

ستاری در ادامه با اشاره به بهره‌برداری از پروژه نیترات‌زدایی چاه‌های آب تهران، گفت: قرار است در هفته آینده این پروژه اجرایی شود. هزینه تکنولوژی معمول برای نیترات‌زدایی آبها ۴ برابر این تکنولوژی است.

رئیس ستاد ویژه توسعه فناوری نانو گفت: ما باید فناوری‌های همگرا را یکی از پایه‌های اصلی توسعه کشور بدانیم. این فناوری شامل نانو، بایو، علوم شناختی و فناوری اطلاعات می‌شود و محورهای اصلی توسعه فناوری کشور به شمار می‌روند.

وی با تاکید براینکه قطعا بیوتکنولوژی انقلاب آینده کشور است، تصریح کرد: اکنون در حال ایجاد ستادی در زمینه توسعه فناوری همگرا هستیم.

ستاری با اشاره به فعالیت‌های دیگر خود در معاونت علمی، اظهار داشت: قرار است با کمک رئیس‌جمهور، سرمایه‌گذاری‌هایی در حوزه گرنت داشته باشیم. امیدواریم بتوانیم بودجه خوبی به گرنت اختصاص دهیم.

وی با اشاره به دستاوردهای پارک فناوری پردیس، گفت: این پارک توانسته مبلغ فروش حاصل از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان خود را ۲ برابر و نزدیک به ۳ برابر نسبت به سال گذشته کند.

ستاری تاکید کرد: مغز، عقل و دانش می‌توانند پایه اقتصاد را ثابت کنند.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور ادامه داد: قرار است همایشی در حوزه استارتاپ‌ها ۲۵ مهرماه با حضور رئیس‌جمهور برگزار شود؛ چرا که این شرکت‌ها آینده بسیار درخشانی دارند و می‌توانند در آینده ۱۰ برابر بزرگتر شوند.

دکتر علی اکبرصالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران نیز اظهار داشت: بدون اغراق پیشرفت های علمی ایران از نظر شاخص های علمی و تعداد مقالات و تحقیقاتی که در خصوص فناوری انجام شده علی رغم محدودیت های زیاد پیشرفت های خوبی داشته است.

وی ادامه داد: نیاز مادر اختراع است و تحریم ها نیز باعث شد نیازها تامین شوند و در عرصه های مختلف نانو, بایو تکنولوژی ,هسته ای و فضا قدم های بلندی برداریم.

او بیان داشت: ما در حال حاضر در مقابل شاهراه قرار گرفته ایم چرا که هدف را می دانیم و باید بیاموزیم و آموزش دهیم تا جوانه های امید آشکار می شود.

او در خصوص رادیو داروها نیز افزود: تعدادی رادیو دارو در سازمان انرژی اتمی تولید شده که قرار است اقداماتی انجام شود تا این رادیو داروها بر اساس استانداردهای بین المللی جی ان پی  تولید شده و در عرصه بین المللی عرضه شود.

وی در زمینه همایش مصطفی گفت: جایزه این همایش در تولد پیامبر اعظم در دی ماه اعطا شده و برگزیدگان این همایش نیز فردا اعلام می گردند.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.