قدس آنلاین: معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: ۱۲هزارو ۱۴۱ تُن انواع گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای دام و طیور استان از ابتدای سال جاری تا کنون استحصال وبه بازار عرضه شد.

بیش از  ۱۲ هزار  تُن گوشت در کشتارگاه های خراسان شمالی  عرضه شد

به گزارش قدس آنلاین از بجنورد، دکتر حمید رمضانی افزود: با نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی بازرسان بهداشتی 4 میلیون و 113 هزار قطعه طیور و 53 هزار رأس دام سنگین در 9 کشتارگاه ، کشتار شد.

وی با بیان اینکه از این میزان کشتار58 تُن گوشت قرمز و سفید غیر بهداشتی معدوم و از چرخه مصرف حذف شد، گفت: هم اکنون افزون بر 400مرکز تولید ،نگهداری ،توزیع ،فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی،  نیاز مصرف داخلی استان را برعهده دارند.

رمضانی همچنین به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و برچسب دامپزشکی روی لاشه ها دقت و در خرید گوشت مرغ هم به تاریخ تولید و انقضای حک شده روی بسته بندی توجه داشته باشند.

انتهای خبر/.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.