دستیار و مشاورعالی فرماندهی معظم کل قوا گفت:‌ در آزادسازی سنندج اگر فرماندهی شهید بروجردی نبود نه شهرسنندج، نه کردستان و نه آذربایجان غربی از دست گروهک‌های معاند و ضدانقلاب آزاد نمی‌شد.

 اگر شهید بروجردی نبود، کردستان و آذربایجان غربی از دست ضدانقلاب آزاد نمی‌شد

دستیار و مشاورعالی فرماندهی معظم کل قوا گفت:‌ در آزادسازی سنندج اگر فرماندهی شهید بروجردی نبود نه شهرسنندج، نه کردستان و نه آذربایجان غربی از دست گروهک‌های معاند و ضدانقلاب آزاد نمی‌شد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، سرلشکر سیدیحیی صفوی در آئین بزرگداشت شهادت مسیح کردستان سردار سرلشکر پاسدار محمد بروجردی فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) و سی و چهارمین سالروز آزادسازی خرمشهر که درمحل سالن رضوان سازمان صدا و سیما برگزارشد گفت: شهید بروجردی در کردستان فرمانده بنده بود؛ ایشان فرمانده غرب کشور و من هم فرمانده عملیات کردستان بودم.دستیار و مشاورعالی فرماندهی معظم کل قوا افزود: آشنایی بنده با سردارسرلشکر محمد بروجردی قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی آغاز شد و در آن مقطع زمانی حداقل سه ملاقات با هم داشتیم که هر دو نفر مسلح بودیم ملاقات اول در قم، ملاقات دوم در خیابان مولوی و ملاقات سوم نیز با ایشان در یکی از روزهای زمستان آن سال ها در شهر ورامین انجام شد.

وی گفت: با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و ورود حضرت امام خمینی (ره) شهید بروجردی به همراه برادر اینجانب در قالب تیم حفاظت از امام راحل ایشان را از فرودگاه تا بهشت زهرا (س) همراهی کردند به طوری که در آن روز شهید بروجردی با پوشیدن لباس روحانیت و همراه داشتن سلاح کلاشینکف در زیرعبای خود با آن چهره نورانی و مصمم امام را همراهی می کردند.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا یادآورشد: از رفاقت ما از زمان تشکیل سپاه پاسداران با سرلشکر بروجردی صمیمی تر و بیشتر شد به طوری که ما دو تن در ماجرای بحران کردستان از نزدیک با هم همکاری داشتیم.

سرلشکرصفوی گفت: در آزادسازی سنندج اگر فرماندهی شهید بروجردی نبود نه شهر سنندج، نه کردستان و نه آذربایجان غربی از دست گروهک‌های معاند و ضدانقلاب آزاد نمی شد.

وی گفت: انصافا این شهید بزرگوار بود که به مردم کرد و پیشمرگان مسلمان کرد آنچنان علاقمند بود و آنها را دوست داشت و به آنان اعتماد می کرد که زبان از گفتن آن قاصر است.

سرلشکرصفوی یادآورشد: درماجرای آزادسازی استان کردستان و سایرشهرها در زمان جنگ تحمیلی که بنده از کردستان مستقیم به خوزستان رفتم با این شهید بزرگوار و والامقام سپاه اسلام از نزدیک حشر و نشر داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در زمان جنگ تحمیلی و در سال 61 یک سال قبل از شهادت شهید بروجردی برای عملیات فتح المبین آماده می شدیم که نیروی نظامی و مردمی برای اجرای این عملیات کم آورده بودیم؛ من به اتفاق سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی به غرب کشور عزیمت کردیم که شهید بروجردی که در حال مبارزه با ضدانقلاب و عناصر گروهک های معاند نظامی اسلامی بود با رویی گشاده و در آن شرایط خاص تعدادی از پاسدارها و بسیجی های شهر مریوان را برای اجرای این عملیات در اختیار ما قرار داد.

سرلشکر صفوی گفت: شهید بروجردی با توجه به خصوصیات ممتاز و برجسته اخلاقی خود بر قلب ها فرماندهی می کرد، او یک انسانی بود که هر موقع به چهره نورانی و روحانی آن نگاه می کردیم به یاد خدا می افتادیم.

وی تصریح کرد: این شهید بزرگوار حتی از هدایت عناصر وابسته به گروهک های ضدانقلاب مانند کومله و دموکرات هم غافل نبود و اعضای فریب خورده آنها را به سوی نور و روشنی و انقلاب اسلامی هدایت و راهنمایی می کرد.

وی در ادامه این مراسم به جایگاه شهید و شهادت پرداخت وگفت: از نظر من شهادت بزرگترین هدیه و عطیه خداوند متعال برای انسان های صادق است که خداوند هرکسی را که خیلی دوست داشته باشد به او شهادت هدیه می دهد؛ خداوند شهید را انتخاب و گلچین می کند.

سرلشکرصفوی یادآورشد: شهید هم در این رهگذرعهد و پیمانی را با خدا امضا می کند چرا که می داند شهادت، رم و اکثیری جاودانه برای حیاتی دوباره است.

وی افزود: وقتی پیامبران الهی در روز قیامت به صف شهیدان می رسند اگر سوار مرکبی باشند به احترام مقام و جایگاه شهیدان از آن مرکب پیاده شده و به جایگاه و مقام شهیدان احترام می گذارند.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا خاطرنشان کرد: شهید بعد از شهادت هم در مرحله رشد و کمال قرار دارد؛ شهید مستجاب الدعوه است که من به آن باور دارم چرا که در زمان بروز مشکلات از آنان کراماتی دیده ام که مشکلاتم برطرف شده است.

وی گفت: شهادت فخرانسان های بامعرفت است و من تعجم می کنم که درهمین سال های اخیرانسان هایی را داشتیم که در صراط مستقیم بودند اما راه را کج کردند و از مسیر بهشت خارج شدند و آخر و عاقبت به خیر نشدند.

وی اظهارکرد: اما شهیدان ما آخر عاقبت به خیر شدند و رمز آخر به عاقبت به خیری آنان در اطاعت از خدا، اولیای خدا، ائمه معصومین و رهبران اعتقادی جامعه بود.

سرلشکرصفوی افزود: شهید بروجردی در حوزه معرفتی، اندیشه و تفکر یک اندیشه قرآنی داشت و در جیب سمت چپ پیراهنش یک قرآن وجود داشت و کلامش یک کلام قرآنی و آسمانی بود.

وی تصریح کرد: این شهید بزرگوار در حوزه سیاسی نیز یک اندیشه بالای سیاسی داشت و در حوزه اخلاقی نیز ایشان یک الگو بود به طوری که هیچ موقع عصبانی نمی شد و همیشه به خدا توکل داشت.

وی افزود: این شهید والامقام سپاه اسلام در حوزه اخلاق نیز مظهر عشق و محبت بود و مردم کرد را عاشقانه دوست داشت و به آنها از دل و جان احترام می‌گذاشت.

فرمانده سابق سپاه گفت: شهید بروجردی مظهر و سنبل اخلاص بود و در همه حال با خصوصیات اخلاقی ممتاز خود خدا را به یاد سایرین می آورد.

وی گفت: او از مردن و شهادت نمی ترسید چرا که می دانست شهادت، شجاعت می خواهد و وی شجاع و نترس بود.

سرلشکر صفوی خاطرنشان کرد: شهید بروجردی اهتمام ویژه ای به حفظ بیت المال داشت و لباس هایی ساده و خانه و زندگی ساده و معمولی ای داشت حتی در زمانی که فرمانده بود.

وی افزود: شهید بروجردی یک انسان مطلوب خدا بود انسانی که مقام معظم رهبری (مدظلله عالی) ایشان را از صمیم دل و جان دوست داشتند و پیشمرگان کرد نیز او را به عنوان الگوی اخلاقی و رفتاری خود مطرح می کردند که این لقب مسیح کردستان برازنده این شهید والامقام بود.

وی در پایان گفت: شهید بروجردی انسانی کم هزینه و پرفایده بود که سراسر عمر با شکوهش را در خدمت به اسلام و مردم صادقانه و صالحانه سپری کرد که امیدواریم ما و شما شهیدان را بهتر بشناسیم و آنها را به جوانان و نوجوانان زمان حاضر بشناسانیم.

در پایان این مراسم از شماری از خانواده های معظم شهدا از جمله خانواده های شهیدان علی صیاد شیرازی، محمد بروجردی، حسین همدانی، مهدی زین الدین، محمود کاوه، حسن آبشناسان، اسماعیل دقایقی، ناصر کاظمی و شماری از فرماندهان نیروهای مسلح، حاضر در دفاع مقدس و حماسه آزادسازی خرمشهر قهرمان تجلیل شد.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.