قدس آنلاین- تبریز: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان آذربایجان‌شرقی با اشاره به نقش اساسی غذا در انتخاب مقصد از نگاه گردشگران، احیای غذاهای سنتی و محلی استان را ظرفیتی ویژه برای توسعه گردشگری عنوان کرد.

غذاهای سنتی آذربایجان‌شرقی، ظرفیتی برای توسعه گردشگری

به گزارش قدس آنلاین از تبریز، مرتضی آبدار با حضور در جشنواره سفره رمضان در خانه کارگر تبریز اظهار داشت: غذا اهمیت بسیاری در رونق صنعت گردشگری دارد و برگزاری جشنواره‌های غذا با رویکرد حفظ و ترویج غذاهای بومی و استفاده از ظرفیت فرهنگ بومی برای رونق اقتصادی است.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت غذاهای محلی و رونق آن در بستر گردشگری موجبات اشتغال‌زایی و کارآفرینی را فراهم می‌سازد.

آبدار گفت: آماده‌ایم تا با همکاری و تعامل بیشتر و استفاده از پتانسیل خانه کارگر در حوزه آموزش صنایع‌دستی به‌منظور توانمندسازی افراد با بهره‌گیری از روش‌های اصولی و استاندارد گام‌های مؤثری برداریم.

وی ادامه داد: تبریز 2018 می‌تواند مبدأ تحول بزرگی در حوزه امور کارگری باشد و در تلاشیم با انتقال دانش فنی و علمی ضمن حفظ الگوهای بومی و اصیل زمینه همکاری بیشتر اداره کل با خانه کارگر استان را فراهم‌ سازیم.

مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان‌شرقی تأکید کرد: مشکل عمده صنایع‌دستی عدم شناخت بازارهای هدف است که به‌منظور حرکت در مسیر حل این مشکل، برگزاری جشنواره‌های صنایع‌دستی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای ذی‌ربط را در دستور کار قرار داده‌ایم.

آبدار در بازدید از توانمندی بانوان و هنرمندان شرکت‌کننده در این جشنواره از مسئولین خانه کارگر که موجبات آموزش هنرهای بومی و انتقال بدون نقص این هنر به نسل‌های آینده را فراهم می‌سازند قدردانی کرد.

شایان‌ذکر است در پایان از شرکت‌کنندگان حائز رتبه برتر در بخش‌های مختلف به‌رسم یادبود با اهدا لوح تقدیر و هدیه قدردانی شد.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.