آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به تهاجم فرهنگی و اوضاع وخیم فضای مجازی، گفت: تمرکز بر مسائل قرآنی می‌تواند پادزهری در برابر برنامه‌های زشت و زننده باشد.

اوضاع وخیم فضای مجازی به روایت آیت‌الله مکارم شیرازی/ راهکار مقابله با تهاجم فرهنگی

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، رئیس و مدیران سازمان دارالقرآن هفته جاری برای ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های این سازمان به دیدار آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی یکی از مراجع عالیقدر رفتند.

پادزهری برای مقابله با تهاجم فرهنگی در فضای مجازی

آیت‌‌الله مکارم شیرازی در این دیدار با اشاره به رشد فعالیت‌های قرآنی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: پیش از انقلاب اگر یک سخنران قبل از سخنرانی «بسم الله» می‌گفت خوشحال می‌شدیم اما اکنون فعالیت‌ها گسترش پیدا کرده که این‌ها همه از برکات پیروزی انقلاب اسلامی است.

وی به تهاجم فرهنگی و توطئه‌های دشمنان اشاره کرد و افزود: تهاجم فرهنگی بسیاری به ما می‌شود این فضای مجازی را برای ما آورده‌ و آن را با روش‌های خود آلوده کرده‌اند. واقعا باید کارهایی کرد و پادزهری درست کرد که یکی از راه‌ها، تمرکز بر مسائل قرآنی است که می‌تواند پادزهری در برابر این برنامه‌های زشت و زننده باشد.

دشمنان بر روی مسائل اقتصادی و فرهنگی متمرکز شده‌اند/ تشکیل گروه‌هایی برای بی‌توجهی به رمضان در فضای مجازی

این مرجع عالیقدر با بیان اینکه دشمنان بر روی مسائل فرهنگی و اقتصادی تمرکز کرده‌اند، خاطر نشان کرد: فعلا گزینه‌های نظامی دشمن نه مؤثر است و نه نتیجه‌ آن برایشان قابل پیش‌بینی است بر همین اساس آن‌ها روی مسائل اقتصادی و فرهنگی متمرکز شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان در فضای مجازی گروه‌هایی برای بی‌توجهی به روزه راه انداخته‌‌اند، گفت: برخی در فضای مجازی گروه روزه‌خواران راه انداخته‌اند و عکس سفره‌های ناهار را بارگذاری می‌کنند یا فضایی به نام بی‌حجاب‌ها؛ اوضاع خراب است ما باید دست به کار شویم و در مقابل آن‌ها بایستیم.

آیت‌الله مکارم با بیان اینکه ما باید برای جلوگیری از توطئه دشمنان از حفظ و قرائت قرآن جلوتر رویم، افزود: عمل به قرآن را باید مورد توجه قرار دهیم. هنوز روی محتوا تأکید نمی‌شود در حالی که قرآن و محتوای آن درمان تمامی دردهاست.

لزوم توجه به شعارها قرآنی در تبلیغات شهری

وی با اشاره به اینکه برای ترویج فرهنگ قرآنی باید از تمامی ابزارها استفاده کرد، گفت: کارهای قرآنی را باید از صفحات قرآن فراتر ببریم. فیلم‌نامه و نمایش‌نامه‌هایی نوشته شود چرا که ما باید با ابزارهای مختلف قرآن را در زندگی مردم ببریم.

آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه شعارهای قرآنی باید مورد استفاده قرار گیرد، خاطر نشان کرد: وقتی در کنار این همه بنرهای تبلیغاتی جمله قرآنی فارسی نوشته می‌شود، واقعا لذت می‌برم. مثلا نوشته شده «گرامی‌ترین شما با تقواترین شماست» یعنی آیات قرآن تبدیل شود جملات اخلاقی کاربردی که مردم بتوانند آن را در زندگی حس کنند.

در ابتدای این دیدار مهدی قره‌شیخلو رئیس سازمان دارالقرآن به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این سازمان پرداخت و گفت: سازمان دارالقرآن تاکنون 40 عنوان دوره اموزشی برگزار کرده است که 15 میلیون نفر تاکنون در آن شرکت‌ کرده‌اند.

وی با بیان اینکه محوریت برنامه‌های سازمان دارالقرآن از این پس متمرکز بر سبک زندگی قرآنی و اسلامی است، افزود: آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن در این سازمان برگزار می‌شود که تاکنون 55 هزار نفر در این آزمون‌ها شرکت و 5 هزار نفر موفق به کسب مدرک شده‌اند البته از این میان تنها 11 نفر مدرک درجه یک حفظ یعنی استاد حفظ قرآن را اخد کردند.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.