قدس آنلاین-شهرکرد-هومن نجاتی: به‌منظور افزایش سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌ها لازم است حمایت لازم از بخش خصوصی صورت گیرد.

چهارمحال و بختیاری به سرعت در حال صنعتی شدن است

به گزارش قدس آنلاین از شهرکرد، معاون اول رئیس جمهور  در سفر به شهرکرد در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به تخصیص 500 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی به طرح‌های آبرسانی روستایی در دولت یازدهم، اظهار کرد: خشکسالی در کشور وجود دارد و مناطقی هستند که علاوه بر خشکسالی با معضل شن‌های روان مواجه هستند.

اسحاق جهانگیری افزود: در زمینه رفع مشکلات حوزه آب نباید کاری کرد که اندیشه به‌وجود آمدن شکاف در بین مردم ایجاد شود و مصلحت استان‌ها در پروژه‌های انتقال آب دیده می‌شود همانطور که در طرح‌های انتقال آب چهارمحال و بختیاری، هیچ تصمیمی بر خلاف مصلحت این استان گرفته نمی‌شود.

جهانگیری در ادامه به بیان دلایل کنترل تورم در کشور پرداخت و گفت: هیچ سرمایه‌ای در کشور مانند امید مردم نیست و سیاست‌های اقتصادی صحیح دولت در کنار امید مردم به آینده و عملکرد دولت در زمینه مهار تورم موثر بود.

معاون اول رئیس جمهور افزایش صادرات نسبت به واردات و کاهش اتکای اقتصاد کشور به نفت را از مهم‌ترین دستاوردهای دولت بیان و خاطرنشان کرد: زمانی گفته می‌شد آیا ممکن است روزی بدون فروش نفت درآمدزایی کرد اما امروزه به این وضعیت بسیار نزدیک هستیم. 

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: به‌منظور افزایش سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌ها لازم است حمایت لازم از بخش خصوصی صورت گیرد.

وی به تیترهای غلط برخی رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: تیترهای ناامید کننده در شرایطی که بهره‌برداری از هر یک از طرح‌های کشور یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود، هیچ کمکی به کشور نمی‌کند.

جهانگیری افزود: بهره‌برداری از طرح فولاد 800 هزار تنی و توسعه چشمگیر گازرسانی روستایی در استانی سردسیر مانند چهارمحال و بختیاری دستاوردهای قابل توجهی هستند.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: صدور مجوز گازرسانی به همه واحدهای صنعتی از طریق صرفه‌جویی، یک حرکت عظیم در کشور است.

وی چهارمحال و بختیاری را استانی پراستعداد و با ظرفیت‌های زیاد دانست و خاطرنشان کرد: این استان باید به یکی از استان‌های پیشرفته کشور تبدیل شود و به همت نخبگان استان این اتفاق می‌افتد.

جهانگیری افزود: بهره‌برداری از طرح‌های صنعتی نشانگر آن است که این استان به سرعت در حال صنعتی شدن است.

معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: جوانان تحصیلکرده و مردم صبور، زحمت‌کش و سلحشوری در این استان زندگی می‌کنند و اصطلاح شهروند درجه دو برای آنان معنایی ندارد.

 وی خاطرنشان کرد: طی صحبتی که رئیس بانک مرکزی انجام شده، همه کمبودهای بانکی در طرح‌های اقتصاد مقاومتی قابل رفع شدن است و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد و هر میزان اعتباری که طرح آمادگی اجرای آن را دارد پرداخت می‌شود.

در ادامه این نشست وزیر نیرو با بیان اینکه عدم استفاده از جریان طبیعی زاینده‌رود در تونل گلاب، مصوبه شورای آب کشور است، افزود: آبرسانی به کل استان اصفهان از طریق مسیر زاینده‌رود امکان‌پذیر نیست و تونل گلاب به این منظور و با مصوبه قانونی شورای عالی آب و اخذ مجوز از سازمان حفاظت از محیط زیست احداث شده است.

حمید چیت‌چیان با اشاره به اینکه مطالعات نشان داد حفر تونل بلند، مضرات زیادی برای چهارمحال و بختیاری دارد و انتقال آب از طریق خط لوله و پمپاژ را جایگزین کرد، گفت: حدود 15 سال قبل تصمیم گرفته شد که در بهشت‌آباد تونلی به طول حدود 60 کیلومتر حفاری شود و آب برای سه استان یزد، کرمان و اصفهان برای مصارف شرب و صنعت عبور داده شود که تونل حذف و انتقال بیش از یک‌هزار میلیون متر مکعب به 580 میلیون متر مکعب و با هدف تامین آب شرب کاهش یافت.

وی تصریح کرد: 700 میلیارد ریال به‌منظور خرید لوله به‌صورت فاینانس برای جاگذاری در 127 کیلومتر از پروژه بن به بروجن از طریق بانک پارسیان تخصیص داده شده و در سال آینده قسمتی از این طرح بهره‌برداری می‌شود.

چیت‌چیان افزود: آبرسانی از سد باباحیدر به شهرستان فارسان و جونقان، باباحیدر و روستاهای آن‌ها و هشت طرح ایجاد تاسیسات فاضلاب در شهرهایی مانند فرخشهر، بن، بلداجی و کیان از دیگر برنامه‌های چهارمحال و بختیاری است.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری یکی از منابع اصلی آب در کشور است، خاطرنشان کرد: بارندگی در این استان به‌طور یکسان وجود ندارد و متوسط بارش در غرب این استان یک‌هزار و 400 میلی‌متر در شرق آن 250 میلی‌متر است در حالی‌که در شهرستان بروجن در سال آبی گذشته حداکثر 160 میلی‌متر بارندگی انجام شده است و طبیعی است که مشکلاتی ایجاد شود.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.