حجت الاسلام موسوی مقدم با اشاره به تلاش رسانه های استکباری برای پنهان کردن برخی واقعیات در جهان بیان کرد که رسانه ملی با وجود تحریم ها در حوزه تکنولوژی به رشد و توسعه رسیده است.

رسانه ملی با وجود تحریم‌ها توسعه یافت/ رییس سازمان در لیست تحریم

به گزارش «قدس آنلاین»،  حجت الاسلام سیدرمضان موسوی مقدم قائم مقام سازمان صدا و سیما در مراسم افتتاح سیزدهمین اجلاس فناوری رسانه که در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد با اشاره به پیشرفت های رسانه ملی با وجود تحریم های سخت گفت: تحریم‌ ابزارهای رسانه‌ای، لکه ننگی بر پیشانی کشورهای استکباری است.

وی افزود: با وجود اینکه حتی رییس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی در لیست تحریم های بین المللی است، رسانه ملی توانسته به پیشرفت خوبی در عرصه رسانه‌ و ساخت تجهیزات مورد نیاز برای توسعه آن دست یابد.

موسوی مقدم گفت: امروز ما در متن و بطن جنگ نرم قرار داریم و مهمترین مولفه در این جنگ نرم، رسانه‌ها هستند. در شرایط فعلی، رسانه‌ها به جای اینکه وسیله تبادل فرهنگی باشند، تبدیل به یک ابزار برای جنگ رسانه ای شده اند و نمی توان این امر را انکار کرد که استکبار، این جنگ نرم را مدیریت و هدایت می‌کند و از همه ابزارهای رسانه ای به شکل انحصاری استفاده می‌کند.

موسوی مقدم با اشاره به تاثیر پیشرفت تکنولوژی در محتوای رسانه‌ای گفت: محتوا و تکنولوژی رسانه ای به حدی به هم تنیده شده اند که دیگر تولیدی بدون فناوری امروزی تصورپذیر نیست. رسانه‌ها بدون فناوری نوین دیگر امکان رشد ندارند و قدرت جذب مخاطب نخواهند داشت. این وابستگی به توسعه فناوری رسانه، هم در حوزه گسترش و هم در حوزه محتوا، وجود دارد. در این نبرد رسانه ای، یک طرف انقلاب اسلامی و جریان توحیدی است که در مقابل جبهه رسانه‌ای استکبار قرار دارد.

وی با اشاره به تحریم های غرب بر جریان آزاد رسانه ای جمهوری اسلامی گفت: کشورهایی که از مدعیان حقوق بشر هستند و فریاد آزادی اطلاعات سر می‌دهند، رسانه ملی و مردم ایران را در حوزه تکنولوژی رسانه تحریم می کنند اما صدا و سیما با وجود این محدودیت ها به توسعه قابل قبول و منطقی رسیده است.

موسوی مقدم افزود: با توجه به تمام محرومیت ها، میانگین توسعه دیجیتال صدا وسیما، بالای ۹۵ درصد در کشور بوده است و فشارها باعث شده است که با داشته ها و بومی کردن دانش فنی، موانع را کنار بگذاریم.

رضا علیدادی معاون توسعه و فناوری رسانه صدا و سیما نیز در این همایش با اشاره به سیر شکل گیری رسانه های نوین در دنیا تصریح کرد: در فضای دگرگونی و تغییر به سمت همگرایی رسانه ای، سازمان صدا و سیما تلاش دارد که هم از تکنولوژی های جدید استفاده و هم مخاطبان خود را حفظ کند. ورود رسانه های نوین به صدا وسیما با برنامه ریزی دقیق در حال اجراست و توسعه سیستم دیجیتال و استفاده از خدمات ارزش افزوده مثل خدماتی چون، رادیو نما، DVB و EPG را در سیستم های دیجتال، با همت جهادی در سازمان محقق کرده ایم.

 علیدادی هدف از برگزاری اجلاس سیزدهم را ارتقای همگرایی همه لایه‌های رسانه ملی اعم از لایه های تولید، پخش و دریافت دانست و افزود: تلاش داریم مسیر تکنولوژی در لایه های تولید و پخش رسانه ملی را هموار کنیم.

رئیس اجلاس سیزدهم فناوری رسانه گفت: در نمایشگاه فناوری رسانه در حاشیه این اجلاس، آخرین تکنولوژی های روز در دنیای رسانه ارائه شده است.

رصد فناوری‌های رسانه ای، اطلاع رسانی به ذینفعان سازمان، ایجاد خلاقیت درون مجموعه فنی سازمان و مدیریت غیر مستقیم مجموعه های زیر ساختی فنی سازمان صداو سیما از جمله اهداف برگزاری این اجلاس سیزدهم فناوری رسانه است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.