شهرکرد-مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان تشدید می شود

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، عبدالمحمد نجاتی گفت: با توجه به دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور هر ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، دامپزشکی استان و شبکه های تابعه با تشکیل اکیپ های ثابت و سیار نظارت و بازرسی، اقدام به تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی از جمله قصابی ها، فروشگاه های مرغ و ماهی، رستوران ها و طباخی ها ، خودرو های حمل فراورده های خام دامی و کشتارگاه های دام و طیور می نمایند.

وی افزود: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی از طریق نظارت بر چرخه تولید تا مصرف فراورده های خام دامی، این اداره کل با تشکیل ۱۰ اکیپ بازرسی سیار و ۲ اکیپ ثابت از ابتدا تا پایان ماه مبارک رمضان در قالب ۲۲ نفر پرسنل نظارت های بهداشتی خود را در دو شیفت صبح و بعد از ظهر انجام می دهد.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن های ۸-۳۳۳۳۹۰۰۷ و تلفن گویای ۱۵۱۲ اداره کل را مطلع سازند و در شهرستان ها نیز با شبکه های دامپزشکی تماس حاصل فرمایند.  

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.