بیرجند-رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از فعالیت ۱۷ واحد پرورش شتر مرغ در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۱۱۷ تن گوشت شترمرغ به ارزش ریالی ۳۸ میلیارد ریال در خراسان جنوبی تولید شد.

۱۱۷ تن گوشت شترمرغ در خراسان جنوبی تولید شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، هاشم ولی پور مطلق پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در حال حاضر ۱۷ واحد پرورش شتر مرغ در خراسان جنوبی فعالیت می کنند.

وی یادآور شد: از این تعداد ۱۲ واحد شترمرغ پروری به ظرفیت ۳ هزار و ۲۳۰ قطعه، یک واحد مولد به ظرفیت ۲۵ قطعه و ۴ واحد شترمرغ توام به ظرفیت کل ۲هزار و ۲۲۵ قطعه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر۳۰ درصد گوشت تولیدی استان در داخل استان مصرف می شود.

ولی پور مطلق تصریح کرد: همچنین ۷۰  درصد به خارج استان و بیشتر به استانهای همجوار صادر می شود.

وی از تولید ۳ هزار و ۳۴۰ قطعه شترمرغ به وزن ۱۱۷ تن از ابتدای امسال در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۱۰۵ تن بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی این تولیدات  ۳۸ میلیارد ریال است.

ولی پور مطلق یادآور شد: این تولیدات در ۱۶ واحد پرورش گوشت شتر مرغ استان تولید شده است.

وی به خواص گوشت شتر مرغ اشاره کرد و افزود: این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب و غیراشباع امگا ۳ تاثیر مفیدی در جلوگیری از لخته شدن خون و افسردگی دارد.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: گوشت شتر مرغ مزاجی گرم و خشک دارد و مصلح آن سرکه است.

ولی پور مطلق بیان کرد: فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا می شود، ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان های طبیعی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.