به گزارش خبرنگار اجتماعی قدس آنلاین، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در رساله ذهبیه فرمودهاند: خوردن گوشت خام در معده کرم تولید می کند.
گوشت از جمله غذاهایی است که بیش از هر چیز مورد گفت و گوی غذاشناسان قرار گرفته است، بسیاری طرفدار آن هستند و عده دیگری هم با آن مخالفند.
فواید و مضرات گوشت، که موضوع بحث و استدلال طرفین است، بیشتر در گوشت پخته و کبابی است، اما گوشت خام را تقریبا همه معتقدند که برای انسان غذایی خطرناک است.
گوشت اگر نیمه پخته هم باشد امراضی را ایجاد می کند، که آپاندیس، تورم روده، عفونت های معده ای و روده ای، بیماری های کبدی، مرض قند و احتمال ابتلا به سرطان از جمله این بیماری ها به شمار میرود.
بیشتر بخوانید: میوهای که خوردن آن به هنگام شب اعصاب را مختل میکند
معده انسان نمی تواند گوشت خام را درست هضم کند و گوشتی که نتواند در معده هضم شود، آلبومین موجود در گوشت که به صورت پروتئین محلول در آب است در روده متعفن شده و تولید سم های جدیدی می کند؛ کرم های معده عمده علت عفونت است و عفونت های معده معمولا ناشی از خوردن مواد گوشتی خصوصا گوشتهای خام و نیمه پز است.
در گوشت سمی است به نام کاسترل که البته در صورتی که زیاد و مدام خورده شود بیماری های خطرناکی را به وجود می آورد؛ ولی در گوشت خام این سم به مقداری زیادتری وجود دارد، لذا خوردن گوشت خام هر چند کم باشد خطرناک است.
انتهای پیام/
نظر شما