دبیر اجرایی هشتمین نمایشگاه شهر هوشمند از عزم جدی شهرداری و بخش خصوصی برای حمایت از استارتاپ‌ها خبر داد.

عزم جدی شهرداری و بخش خصوصی برای حمایت از استارتاپ‌ها

به گزارش قدس آنلاین ؛ مهدی اردکانی، مدیر اجرایی هشتمین نمایشگاه شهر هوشمند در نشست مسوولان اجرایی هشتمین جشنواره شهر هوشمند با فعالان استارت‌آپی مشهد، گفت: این نمایشگاه که در طول زمان تغییراتی پیدا کرد، در سال ۱۳۸۳ با عنوان شهر الکترونیک (ELECIT) آغاز به کار کرد و پنج دوره از آن نیز با همین عنوان تا سال ۹۲ برگزار شد و پس از آن به نمایشگاه شهر هوشمند تغییر نام داد. رویکرد نرم‌افزاری به جای توجه به مسائل سخت‌افزاری از نقاط قوت این نمایشگاه در آن سال‌ها به شمار می‌رفت که مورد استقبال اهالی فناوری قرار گرفت.

وی افزود: امسال بنا داریم با تکیه بر تجربیات قبلی، با کمک فعالان استارت‌آپی بر زمینه‌های کارآفرینی و ایده‌های نو تاکید داشته باشیم. در این راه تلاش داریم از نظرات و توانمندی همه فعالان این عرصه استفاده کنیم و به‌ویژه فضای بیشتری در اختیار بخش خصوصی و مجموعه‌های استارت‌آپی قرار داده شود.

اردکانی از فعالان استارت‌آپی برای ارائه طرح‌ها و پیشنهادات برای پویایی بیشتر این نمایشگاه‌ها دعوت کرد و اجرای برنامه‌هایی همچون کارگاه‌های آموزشی را از اقدامات مفید در این راستا به شمار آورد.

عطایی‌نژاد مسئول کمیته استارت‌آپ‌ها در هشتمین نمایشگاه شهر هوشمند نیز در این رابطه گفت: نیمی از این نمایشگاه، به بخش‌های مربوط به استارت‌آپ‌ها اختصاص پیدا کرده است. در این حوزه چند بخش حضور خواهند داشت که استارت‌آپ‌های شهر هوشمند که به مجموعه‌های نوپا و در حال رشد این عرصه اختصاص پیدا کرده، یکی از این بخش‌هاست.

وی افزود: حامیان استارت‌آپ‌ها بخش دیگری است که صندوق‌های سرمایه‌گذاری و ریسک‌پذیری، شتاب‌دهنده‌ها و مجموعه‌های کارآفرینی از آن جمله به شمار می‌روند. استارت‌آپ‌های خط‌شکن نیز به عنوان مجموعه‌های رشدیافته در این عرصه بخش دیگری هستند که در گرفتن سهمی از بازار موفق بوده‌اند و در هشتمین نمایشگاه شهر هوشمند حضور خواهند داشت.
عطایی‌نژاد تصریح کرد: بخش نوآوری‌ها نیز در زمینه فعالیت استارت‌آپ‌ها در این نمایشگاه خواهد بود که محصول‌محور است. البته شهرداری مشهد در نمایشگاه دیگری در اردیبهشت‌ماه سال آتی، نوآوری‌های شهری را به نمایش خواهد گذاشت که در این زمینه به صورت کامل‌تر فعالیت خواهد داشت.

مسئول کمیته استارت‌آپ‌ها در خصوص آمادگی میزبانی از استارت‌آپ‌ها گفت: با این که ظرفیت نمایشگاه تکمیل شده، با افزایش این ظرفیت، امکان حضور استارت‌آپ‌های بیشتری فراهم شده است. فعالیت این مجموعه‌ها در زمینه شهر هوشمند، شرط حداقلی پذیرش در این نمایشگاه بوده است.

همچنین برای استارت‌آپ‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه جایزه‌ای در نظر گرفته شده که با نظر هیئت داوران انتخاب و اعطا خواهد شد. میزان این جایزه برای مجموعه‌های اول تا سوم به ترتیب، ۱۰، ۵ و ۳ میلیون تومان خواهد بود.

فعالان استارت‌آپی نیز در این نشست ایده‌هایی برای هم‌افزایی و استفاده بیشتر از این فرصت ارائه دادند و به ارائه تجربیات و طرح‌های خود با هدف برگزاری بهتر و کارآمدی بیشتر این نمایشگاه پرداختند.

گفتنی است هشتمین نمایشگاه شهر هوشمند ۱۲ تا ۱۶ دی‌ماه ۹۷ در سالن فردوسی نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.