سیدحسن نصرالله از علامه مصباح یزدی به عنوان یک شخصیت استثنایی در جهان اسلام یاد کرد و گفت: نادر است که امت بتواند در ساحت نظریه‌ پردازی در حوزه مفاهیم و اندیشه‌ های اسلامی دوباره شخصیتی در قامت دانش و اندیشه بلند او تقدیم کند.

سیدحسن نصرالله: علامه مصباح یک شخصیت استثنایی در جهان اسلام بود

به گزارش قدس آنلاین، سیدحسن نصرالله یک پیام ویدیویی به مناسبت دومین سالگرد فقدان آیت الله محمدتقی مصباح یزدی منتشر کرد که این پیام از سوی نماینده دبیرکل حزب الله لبنان در کنگره بین‌ المللی بزرگداشت دومین سالگرد ارتحال آیت‌ الله مصباح یزدی قرائت شد.

وی در این پیام گفت: دومین سالگرد رحلت حضرت علامه بزرگ حضرت آیت‌ الله شیخ‌ محمد تقی مصباح یزدی رضوان الله تعالی علیه از راه فرا می‌ رسد اما احساس فقدان او سنگین است و جای او چنان خالی است که هیچ گونه پر نمی شود. نه دریای دانش او شبیهی دارد و نه بصیرت عظیمش نظیری. او زندگی‌ اش را بر وفق خواست و اراده الهی تدبیر کرده بود و از این رو وجودش را صرف مسیر خدا کرده بود.

سیدحسن نصرالله افزود: او یک شخصیت نادر و استثنایی در جهان اسلام بود. حوزه‌ های علمیه و محافل علمی او را به عنوان فقیهی بزرگ و فیلسوفی درخشان و نوآور می‌ شناسند که در ساحت اندیشه‌ ورزی، برای مراکز علم و معرفت و فرهیختگان جویای حقیقت یک انقلابی علمی و محصول فرهنگی سازنده ای را ارائه کرد و در مباحث متنوع فکری معاصر با اندیشه‌ ای فراگیر و مواضعی روشن برای در دفاع از اسلام و انقلاب پیشگام بود و برای مسائل گوناگون، پاسخ‌ های مناسب تدارک دید که جویندگان حقیقت را با آب گوارای فکر ژرف و بیان صحیح خود سیراب کرد و نادر است که امت بتواند در ساحت نظریه‌ پردازی در حوزه مفاهیم و اندیشه‌ های اسلامی دوباره شخصیتی در قامت دانش و اندیشه بلند او تقدیم کند.

سیدحسن نصرالله: علامه مصباح یک شخصیت استثنایی در جهان اسلام بود

وی ادامه داد: خدا بر برادران ما در حزب‌ الله، از فرماندهان و عالمان و اعضای کادر و مجاهدان، این نعمت بزرگ را عطا کرد که از فیض وجود او بهره‌ مند شوند و به محضرش شرفیاب شوند تا از روح آرام او الهام گیرند و از جان پر جذبه‌ اش سیراب شوند؛ چه اینکه برادران ما در طول دهه‌های گذشته و در ایام حضور پیاپی در جمهوری اسلامی همیشه برای رسیدن به محضر ایشان و بهره‌ مندی از شهد دانش و عنایت و سلوک او مشتاق و مصر بودند.

دبیرکل حزب الله لبنان از مرحوم مصباح به عنوان پناه و قبله مسائل فکری و اعتقادی و اخلاقی یاد کرد و گفت: در لبنان به ملاقات ما تشریف آورده و با عالمان و مجاهدان و خانواده‌ های ما ملاقات کرد؛ به نقطه‌ های مرزی سرکشی کرد و با نیروهای مقاومت هم‌نشین شد و افتخار ما این است که همواره مشمول دعای او در نمازها و خلوت‌ هایش بودیم و نیز مورد قدرشناسی و احترام ایشان. او بی‌ شک مردی الهی بود که ماموریتش تثبیت و تعمیق و اصالت‌ بخشی به ایمان بود و مدام بر ایمان و یقین و تسلیم می‌ افزود.

وی اضافه کرد: ارتباط ایشان با حزب‌ الله به لحاظ عاطفی چنان عمیق بود که در موضع‌گیری‌ها و بیانات بلند ایشان درباره حزب‌ الله منعکس می‌ شد، به گونه‌ ای که معتقد بود اخلاص و ارتباط عمیق حزب‌ الله با ولی فقیه موجب این مواضع می‌ گشت و به همین جهت نهایت پشتیبانی و نصرت یاری را در حق مقاومت مبذول داشت. اندیشه ژرف و آگاهی گسترده و بینش و معرفت ایشان به اسلام، موجب رابطه عمیق ایشان با ولایت شد و بدین جهت دژی استوار در خط مقدم دفاع از ولایت فقیه و رهبری امام خمینی (قدس سره) و امام خامنه‌ ای (دام ظله) بود و ثابت‌ قدم و تاثیرگذار بر خط ولایت ماند و نیروهای متخصصی تربیت کرد که در راستای گسترش این اندیشه که همان خط فکری نبوت و امتداد آن است، مشارکت کنند.

سیدحسن افزود: بنابراین تمام تلاش و حرکت او در مسیر گستراندن ریشه‌ های این مسیر مبارک بود. او (رضوان الله تعالی علیه) به این حقیقت دست یافته بود که تمسک به مسیر راه ولایت و ارتباط با او و اطاعت از او مایه بقای امت و تامین کننده محور وحدت و منابع قوت و راه پیروزی امت است؛ بلکه حتی اطاعت از ولی فقیه شرط رسیدن به رضوان الهی است. امروز بیش‌ از پیش نیازمند بهره‌گیری کامل از میراث عظیم آن سفرکرده عظیم الشان در فکر و رفتار و پایداری و زهد و اخلاص هستیم و حقیقتاً درگذشت ایشان خسارتی بزرگ برای امت و برای اندیشه دینی و انسانی و نیز برای انقلاب اسلامی ایران و حوزه‌ های علمیه است و بی‌ شک در حزب‌ الله، اندیشه‌ ای نورانی و پرجاذبه و دوستی گران‌سنگ و دستی حمایتگر و دعایی از سر صدق و صفا را از دست دادیم.

در دومین کنگره استاد فکر، علاوه بر سخنرانی آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان، گری کال (محمد) لگن هاوزن، بنیانگذار انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه تگزاس جنوبی و عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و آیت الله محمود رجبی رئیس موسسه امام خمینی (ره)، کمیسیون‌های تخصصی فلسفه و کلام، ادیان و عرفان و فلسفه دین، حقوق و علوم سیاسی، قرآن و حدیث علوم تربیتی و روانشناسی اخلاق و عرفان، جامعه شناسی و تاریخ، مدیریت و اقتصاد برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.