استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای عملیات مبارزه با آفت پروانه برگ خوار بلوط در مناطق گرمسیری استان اختصاص یافت.

۱۶۰ میلیارد برای آفت زدایی جنگل های بلوط کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت+فیلم

سید علی احمدزاده عصر پنجشنبه در حاشیه عملیات مبارزه با آفت پروانه برگ خوار شهرستان باشت  افزود: ۱۰۰ میلیارد ریال از این میزان اعتبار از محل متمم سفر رییس جمهور برای مبارزه با آفت پروانه برگ خوار استان در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به گستره آفت زدگی درختان بلوط این استان گفت: عملیات مبارزه با پروانه برگ خوار سفید در قالب چند اکیپ در مناطق و جنگل های دچار آفت این استان هم اکنون در دست اجراست.

احمد زاده با بیان اینکه بهترین زمان مبارزه با آفت پروانه برگ خوار و آفت زدایی در نسل یک است گفت: عملیات مبارزه با پروانه برگ خوار سفید بلوط با محلول پاشی در شهرستان باشت آغاز شد.

وی تصریح کرد: هم اکنون عملیات مبارزه با پروانه برگ خوار سفید بلوط در سطح هفت هزارو ۲۲۴ هکتار در شهرستان های کهگیلویه، لنده، باشت، بهمئی، بویراحمد و دنا آغاز و درست اجراست.

احمد زاده اظهار کرد: کارهای علمی مهمی از سوی منابع طبیعی، دانشگاه یاسوج ، محیط زیست، گیاه پزشکی و جهاد کشاورزی در زمینه مبارزه با آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط در این استان انجام شده که امید است این اقدام تاثیر گذاری بیشتری بر روی این آفت داشته باشد.

یکهزار میلیارد ریال اعتبار برای آفت زدایی جنگل های کهگیلویه و بویراحمد نیاز است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای کنترل پروانه برگ خوار و آفت زدایی از جنگل های بلوط به یکهزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که می طلبد منابع طبیعی و وزارت جهاد کشاورزی این اعتبارات را تامین کنند.

احمد زاده تصریح کرد: قبل از اینکه آفت پروانه برگ خوار به جنگل های این استان خسارت وارد کند مبارزه با این آفت از سوی منابع طبیعی در جنگل های کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده است.

وی ابراز کرد: همه دستگاه های اجرایی متولی برای مبارزه با این آفت پای کار آمدند.

احمد زاده تصریح کرد: از مردم شهرستان ها و روستاهایی که دارای مناطق جنگلی انبوه هستند انتظار می رود در قالب پویش همگانی جوانان در زمینه مبارزه با آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط بیشتر تلاش کنند.

احمد زاده با بیان اینکه هم اکنون مبارزه با آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده گفت: از استان های زاگرس نشین و استانداران، فرمانداران و دستگاه های متولی در خواست می شود که با توجه به اینکه بهترین زمان برای مبارزه با این افت در نسل اول است پای کار آمده و بصورت جهادی برای نجات جنگل های زاگرس اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.