فرماندار شهرستان رزن از اختصاص تسهیلات ۹۰۰ میلیاردی از محل سفر ریاست جمهوری به استان به واحدهای بزرگ صنعتی این شهرستان خبر داد.

اختصاص تسهیلات ۹۰۰ میلیاردی به واحدهای بزرگ صنعتی رزن

به گزارش قدس آنلاین، علی‌اصغر غفاری‌ پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت‌ماه  پس از بازدید خود از کارخانه صنعتی سیمان اکباتان شهرستان رزن، اظهار کرد: در هشت سال گذشته تنها دو واحد صنعتی در شهرستان در شهرک صنعتی دارای فعالیت بودند که با روند خوب سرمایه گذاری های انجام شده طی یک‌سال گذشته ۱۷ واحد صنعتی در شهرستان در حال اجراست که پنج واحد آن در دهه فجر سال گذشته افتتاح شد.

وی با بیان اینکه رزن از نظر اشتغال با توجه به تسهیلات خوب و مناسبی که پرداخت شده جزء شهرستان‌های برتر است، افزود: رزن از جمله شهرستان‌هایی است که اقدامات خوبی در آن انجام شده و خوشبخانه هیچ گونه مشکلی وجود ندارد ضمن اینکه حمایت لازم را از سرمایه گذاران داریم و اجازه نمی دهیم هیچ یک از واحدهای تولیدی ما با مشکل مواجه شوند.

غفاری‌آثار با بیان اینکه در حال حاضر به دنبال تکمیل چرخه تولید در همه حوزه های شهرستان رزن هستیم، تصریح کرد: در شهرستان رزن ۲۲ هکتار گلخانه داشتیم که در حال حاضر برای توسعه گلخانه های این شهرستان طی یک‌سال گذشته ۱۱ هکتار زیر کشت رفته و ۴۲ هکتار پروانه دریافت کرده اند و منتطر تسهیلات خود بوده و ۹۱ هکتار هم در دست اجرا داریم که دنبال دریافت پروانه هستند.

وی اضافه کرد: به منظور تکمیل چرخه تولید دو مجموعه سُرتینگ برای گلخانه‌ها ایجاد شده که دارای صادرات بوده ضمن اینکه با پیگیری لازم در حال حاضر دو واحد خوراک دام در سطح شهرستان در حال احداث بوده که راه اندازی آن مشکلات نهاده دامی و چرخه تولید اقتصاد و اشتغال شهرستان را حل می کند.

غفاری‌آثار مجموعه سیمان اکباتان را یکی از مجموعه های موفق و خوب شهرستان رزن دانست و خاطرنشان کرد: اگر هر یک از افراد مشغول در کارخانه سیمان اکباتان مستأجر بوده و دارای مسکن نیستند براساس شاخص هایی که راه و شهرسازی تعریف کرده با ثبت نام لازم و سبز شدن فرم "الف" آنها این آمادگی را داریم به هر دو نفر یک قطعه زمین رایگان برای ساخت مسکن تحویل دهیم.

وی با اشاره به اینکه روند تکمیل هر چه سریع‌تر طرح توسعه این مجموعه ضرورت دارد، افزود: در بحث تسهیلات حمایت لازم را از این مجموعه برای تکمیل طرح توسعه خواهیم داشت ضمن اینکه ۴۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر به طرح توسعه این مجموعه اختصاص داده شده است‌.

این فرد مسئول با اشاره به همکاری خوب بانک‌های سطح شهرستان در پرداخت تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی و نیز تسهیلات اشتغالزایی گفت: میانگین پرداختی بانک ها در سطح استان همدان در سال گذشته ۲۲ درصد و شهرستان رزن با همکاری خوب بانک ها ۶۵ درصد بوده است.

غفاری‌آثار با اشاره به اینکه به دنبال طرح توسعه برای واحدهای صنعتی و گلخانه ای شهرستان هستیم، اظهار کرد: در مجموعه روستای گاوسوار به روستای خورونده شرایطی در حال اتفاق بوده که این شرایط این مجموعه را در حال تبدیل کردن به یک قطب گلخانه ای خوب و قطب صنعتی است.

وی با بیان اینکه از دو سال پیش این مجموعه دارای مشکل گاز هستند، افزود: یک‌بخش دمق، قایش، سلطان آباد و خنجرآباد به واحد صنعتی به ویژه گلخانه ای در حال تبدیل بوده و در سمت دیگر یک بخش مجموعه نوار و ینگه قلعه ای دارای مشکل گاز بوده که از مدیرعامل شرکت گاز درخواست کردیم که این خطوط گاز توسعه یابد.

وی با تأکید بر اینکه نمی گذاریم به هیچ علت واحدهای تولیدی ما با مشکل مواجه شوند، خاطرنشان کرد: حل مشکلات نیازمند پیگیری بوده و پیگیری معجزه خواهد کرد و نمی تواند و نمی شود معنا ندارد.

غفاری‌آثار یادآور شد: در آینده نزدیک استاندار همدان برای افتتاح و کلنگ زنی چهار واحد تولیدی صنعتی و بازدید از دو واحد صنعتی از جمله سیمان اکباتان در شهرستان حضور پیدا خواهند کرد.

وی همچنین گفت: اتفاقات خوبی در حوزه کارگری افتاده البته با تورم قابل مقایسه نیست اما در سال گذشته ۵۷ درصد حقوق مجموعه کارگران افزایش یافت که این خود در مجموعه کارگری انقلابی بود.

بهره برداری از طرح توسعه کارخانه سیمان اکباتان رزن ظرف ۱۸ ماه آینده 

مدیر کارخانه سیمان اکباتان هم اظهار کرد: خط اول کارخانه سیمان اکباتان با ۳۳۰ تن تولید در روز با تمام ظرفیت در حال فعالیت بوده و خط دوم کارخانه به عنوان طرح توسعه مجموعه با ظرفیت ۴۰۰ تندر در روز استارات آن زده شده و تسهیلاتی نیز در سفر ریاست جمهوری برای آن در نظر گرفته شده است.

علیمحمدی پیشرفت فیزیکی طرح توسعه سیمان اکباتان رزن را ۳۰ درصد برشمرد و تصریح کرد: تاکنون برای طرح توسعه این پروژه ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و در صورت تأمین و دریافت مابقی تسهیلات ظرف ۱۸ ماه آینده خط طرح توسعه سیمان اکباتان وارد تولید و افتتاح خواهد شد.

وی با بیان اینکه کارخانه سیمان اکباتان برای ۱۴۰ نفر به صورت مستقیم و برای ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده و ۹۰ درصد افراد به کار گرفته شده در این کارخانه بومی شهرستان هستند، خاطرنشان کرد: افتتاح و بهره برداری خط دوم سیمان اکباتان برای ۱۰۰ نفر نیروی انسانی جدید اشتغال به همراه خواهد داشت.

علیمحمدی با اشاره به اینکه سرمایه گذار سیمان اکباتان ۸۲ ساله پدر صنعت سیمان کشور بوده و و توسعه سیمان اکباتان شهرستان را در برنامه خود دارد، اظهار کرد: کل خط این‌مجموعه توسط صنعتگران و مهندسان داخلی راه اندازی شده و به طور قطع با حمایت کارگران این مجموعه همواره موفق خواهد بود.

وی با بیان اینکه این مجموعه در سال‌های قبل در رابطه با گاز و برق دارای مشکلاتی بود، تصریح کرد: خوشبختانه در دو سال گذشته با حمایت فرماندار شهرستان این مشکلات کارخانه مرتفع شده است‌.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.