همزمان با سالروز شهادت امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، آئین‌های عزاداری در استان کردستان برگزار شد.

سوگواری کردستانی‌ها در ‌شهادت امام رضا(ع)/ شیعه و سنی به سوگ نشستند

به گزارش قدس آنلاین از سنندج، همزمان با سالروز شهادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا(ع)، مردم مؤمن و عاشق اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) استان کردستان با برگزاری آئین‌های عزاداری به سوگ نشستند.

در این مراسم معنوی که با حضور اقشار مختلف مردم از شیعه و سنی و جمعی از مسئولان در شهرستان‌های استان کردستان برگزار شد، ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت(ع) به مناسبت شهادت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) به عزاداری پرداختند.

همچنین تعدادی از ماموستایان و روحانیون نیز در مساجد و حسینیه‌های سطح استان به تبیین شخصیت، فضایل و مناقب امام رئوف پرداخته و جمعی از هیئت‌های مذهبی به همراه ذاکران، برنامه سوگواری و مرثیه‌خوانی اجرا کردند. افزون بر این مراسمات، جمعی از هیئت‌های عزاداری نیز از چند روز گذشته از کردستان برای اجرای آیین‌های عزاداری راهی مشهد مقدس شدند.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام رضا(ع) اظهار داشت: مراسم سوگواری شهادت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا (ع)، همزمان با ۳۰ صفر با حضور مردم در استان برگزار شد.

ماموستا فایق رستمی گفت: امام رضا(ع) که به امام رئوف و امام مهربانی‌ها ملقب است در میان اهل سنت از احترام و جایگاه والایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه کردستانی‌ها محبان و دوستدار اهل‌بیت(ع) هستند، تصریح کرد: رأفت و مهربانی حضرت امام رضا(ع) با فقرا، عفو و بخشش از جمله ویژگی‌های حضرت امام رضا(ع) بوده که امیدواریم الگوی زندگی مردمان امروزی قرار گیرد.

امام جمعه سنندج افزود: پرهیزکاری و تقوا، سخاوت، صبر و مقاومت، اخلاق حسنه و برخورد خوب با مردم از دیگر ویژگی‌های امام رضا(ع) بوده که هر کدام می‌تواند الگویی برای جوانان امروزی باشد.

مراسم عزای هشتمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت، حضرت امام رضا(ع) در آستان مقدس حضرت احمدبن موسی(ع)، همه ساله با شوری مشهود در سطح کشور برگزار می‌شود.

اگرچه همه ایران و شعیان جهان، در اندوه سالروز شهادت جانگذاز هشتمین امام خود، سوگواری کرده‌ و آنان که طلبیده شده و پای رفتن داشتند، افتخار حضور در بارگاه ملکوتی امام مهربانی‌ها را یافته‌اند، اما جمع زیادی از کردستانی‌ها جزو جاماندگان حرم رضوی بودند که امروز از دور به عزاداری پرداختند.

برگزاری مجالس عزاداری، پخت نذری، راه‌اندازی دسته‌های سینه‌زنی و عزاداری و ذبح قربانی در شهرها به ویژه قروه، بیجار، سریش‌آباد و... از جمله آئین مرسوم در استان کردستان در ایام پایانی ماه صفر است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.