حضور رای اولی ها برای نخستین بار در پای صندوق های اخذ رای، نقطه عطفی در زندگی آنان است، رای اولی های غرب مازندران ضمن ابراز خوشحالی می گویند برای استواری ایران عزیز عاشقانه در پای صندوق های اخذ رای حاضر شده تا تکلیف سیاسی خود را ادا کنند.

رای اولی‌های مازندان بی‌قرارِ خلق حماسه

به گزارش قدس آنلاین،  برآیند حضور مشتاقانه رای اولی ها در انتخابات ۱۱ اسفند علاوه بر افزایش شور و نشاط انتخاباتی این است که این فرزندان انقلاب اوضاع سیاسی کشور را رصد کرده و با احساس تکلیف در صحنه های سیاسی و اجتماعی کشورشان حضور دارند.

به اعتقاد کارشناسان امور سیاسی حضور رای اولی ها در واقع اهمیت مشارکت سیاسی را در جمهوری اسلامی دوچندان می کند بدین معنا که برای آگاهی بخشی این قشر از جامعه باید سرمایه گذاری های لازم صورت گیرد.

رای اولی های غرب مازندران همچون دیگر رای اولی های سراسر کشور با رسیدن به سن قانونی یعنی ۱۸ سال اولین مشارکت در فعالیت سیاسی کشور را تجربه می کنند و خوشحال هستند که رای آن ها در امور سیاسی کشور تاثیرگذار خواهد بود.

در استان مازندران ۱۵ هزار رای اولی هستند که پنج هزار نفر از این تعداد در غرب استان حضور دارند.

مرجان طاهری یکی از رای اولی های حوزه انتخابیه نوشهر  گفت : در روز یازدهم اسفند ماه من به همراه خانواده ام به پای صندوق های رای خواهم رفت و حضور خود را اعلام می کنم.

وی برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی را مهم برشمرد و افزود : نوجوانان باید ادامه دهنده راه شهدا باشند یعنی با حضور در این رویداد سیاسی نگذاریم خون شهدا پایمال شود و تاکید شهدا نیز حضور حماسی در این همایش های ملی بوده است.

این رای اولی خاطرنشان کرد : از این که امسال می توانم رای دهم شور و اشتیاق بسیار زیادی برای شرکت در انتخابات دارم زیرا سال ها بود منتظر چنین روزی بودم تا بتوانم من هم نظر خود را در انتخابات بدهم.

وی گفت : موضوع انتخابات و دادن رای در روز جمعه یازدهم اسفند یکی از مباحث روزانه بین ما نوجوانان است که به چه کسانی رای بدهیم و این شور و حرارت انتخاباتی روز به روز بیشتر می شود.

یکی دیگر از رای اولی های غرب مازندران از شهرستان رامسر که خود را مجیدرضا نصیری معرفی کرد و گفت : من در مدرسه تجربه دادن رای در انتخابات دانش آموزی را دارم اما این که در سطح ملی و در انتخابات نقش موثر خود را در عرصه سیاسی می بینم بسیار خوشحالم.

رای دادن تکلیف مهمی برای ماست

وی در پاسخ این سوال که به چه نامزدی رای می دهید، خاطرنشان کرد : به فرد مدیر و مدبر و کارآمد که بتواند به حل مشکلات حوزه انتخابیه خودمان تلاش کند و در سطح ملی نیز فردی تاثیرگذار باشد.

نصیری یادآور شد : جوانان و نوجوانان هوشیارانه اوضاع کشور را رصد کرده و با مشورت با والدین به نامزدهای با تجربه و عمل گرا و مطلع به امور رای خواهند داد که به نوعی تکلیف سیاسی خود را ادا می کنند.

وی خانواده ها را به تشویق فرزندان رای اولی خود به عرصه انتخابات توصیه و خاطرنشان کرد : این امر باید در تمامی خانواده های مازندرانی نهادینه شود تا آن ها به همراه فرزندان خود به پای صندوق های اخذ رای بیایند.

حسین صمدی کلاردشتی دیگر رای اولی منطقه غرب مازندران در گفت و گو با ایرنا چنین گفت : از این که به عنوان یک جوان ایرانی به سن تکلیف سیاسی رسیده ام و حق دخالت در سرنوشت کشور خود را دارم خوشحالم.

وی گفت : من و دوستان رای اولی در روز یازدهم اسفند به پای صندوق های رای می رویم و به جهانیان اعلام می کنیم ما رای اولی ها و فرزندان انقلاب می خواهیم الگویی نه تنها برای نوجوانان و جوانان کشور بلکه برای تمامی نوجوانان و جوانان جهان باشیم.

تکرار خلق حماسه حضور ملت در ۱۱ اسفند

وی با بیان این که دشمنان چشم به این انتخابات دوخته اند تا حضور مردم را ببینند و تجزیه و تحلیل مغرضانه کنند، خاطرنشان کرد: به طور قطع ملت بزرگ ایران در روز جمعه این هفته حماسه ای ماندگار در تاریخ انقلاب خلق خواهند کرد.

این دانشجوی رای اولی بیان کرد : با انتخاب نماینده اصلح می توانیم نقش مهمی در پیشرفت، توسعه و آبادانی کشورم و به ویژه محل سکونتم شهرستان کلاردشت داشته باشم.

سارا آرام دیگر رای اولی از چالوس که در کلام و نگاهش شور و اشتیاق رای دادن را می ببینی، یادآور شد: ما برای انقلاب شهید دادیم و شهدای الگوی ما نوجوانان و جوانان هستند که پیام آنان این است که در صحنه حضور داشته باشیم و پیرو امام و رهبری باشیم.

ما رای اولی ها بیداریم

وی حضور گسترده ملت در انتخابات را برای بقای جمهوری اسلامی مهم برشمرد و گفت : حضور هر ایرانی در انتخابات ۱۱ اسفند یک وظیفه ملی است و ما رای اولی ها بیداریم و با آگاهی فرد اصلح را انتخاب خواهیم کرد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در سراسر کشور و در استان مازندران با سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ آغاز می شود.

حوزه های انتخابیه ۹ گانه مازندران شامل "ساری و میاندورود"، "قائمشهر، ‌سوادکوه، سوادکوه شمالی، ‌سیمرغ و جویبار"، "نکا، گلوگاه و بهشهر"، "تنکابن، ‌رامسر و عباس‌آباد"، "نور و محمودآباد"، "نوشهر، چالوس و کلاردشت"، "بابل"، "آمل" و "بابلسر و فریدونکنار"است که بیشترین شعب اخذ رای مربوط به بابل، ‌ساری و آمل است.

سه هزار و ۲۱۰ صندوق رای برای حوزه های انتخابیه مازندران در نظر گرفته شد که از این تعداد شعب اخذ رای ۲ هزار و ۵۶۹ شعبه ثابت و ۶۴۱ شعبه سیار در ۱۱ اسفند روز برگزاری انتخابات مستقر هستند، همچنین از مجموع شعب اخذ رای در مازندران یک هزار و ۴۶۸ شعبه شهری و یک هزار و ۷۴۲ شعبه در روستاهای استان برپا می شوند.

تعداد حوزه های انتخابیه فرعی و اصلی در مازندران ۵۹ حوزه است.

بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزه‌های انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نام‌نویسی کردند که پس از بررسی پرونده‌ها و صلاحیت نامزدها در سه مرحله توسط هیئت اجرایی در استان، هیئت نظارت بر انتخابات کشور و شورای نگهبان و همچنین افرادی که انصراف دادند، در نهایت ۳۳۲ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.