اصفهان- مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: در طی ۶ الی ۷ سال گذشته حدود ۵ هزار و ۶۰۰ لیتر منابع آبی از دسترس خارج شد که این رویداد به دلیل عدم جاری بودن آب در بستر رودخانه زاینده رود اتفاق افتاد.

طی ۷ سال گذشته ۵۶۰۰ لیتر منابع آبی شرب از دسترس خارج شده است

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی آبفای اصفهان، سیداکبر بنی طباء با بیان اینکه با خشک شدن چاههای فلمن حدود ۳ متر مکعب آب در ثانیه دیگر در چرخه عرضه و تقاضا وجود ندارد اظهار داشت: عدم جاری بودن رودخانه زاینده رود باعث خشک شدن چاههای فلمن در اصفهان شد که منجر به از دسترس خارج شدن ۳ مترمکعب آب در ثانیه گردید. این درحالیست که علاوه بر خشک شدن چاههای فلمن، آبدهی چاههای متفرقه هم بسیار کاهش یافته که در نهایت کاهش ۵ هزار و ۶۰۰ لیتری منابع آبی را در اصفهان رقم زده است.
وی با اشاره به عبور از بحران کم آبی در فصل تابستان بیان داشت: خوشبختانه امسال با رویکرد و توزیع عادلانه آب در استان اصفهان توانستیم در ماههای پیک مصرف آب مورد نیاز مشترکین را تأمین کنیم. این در حالیست که اگر هر نفر در طول شبانه روز ۳ لیتر در مصرف آب صرفه جویی کند شرکت آب و فاضلاب می تواند آب شرب ۸۰ هزار نفر را تأمین نماید که معادل افزایش تعداد انشعابات جدید در یکسال می باشد.
بنی طبا گفت: هم اکنون یکی از دغدغه های اصلی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان تأمین پایدار آب شرب مشترکین است مطمئناً اگر مردم مصرف صحیح آب را سرلوحه کارهای خود قرار دهند به رغم محدودیت منابع آبی می توان آب شرب مشترکین پایدار تأمین نمود.
مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان  پیرامون فرهنگ سازی مصرف بهینه آب خاطرنشان ساخت: شرکت آبفا استان اصفهان در سالهای اخیر با اجرای برنامه های فرهنگی در قالب های متنوع از قبیل برگزاری جشنواره ها، همایش، تولید فیلم و انیمیشن، مستند، داستانی و ... توانست طی سالهای ۸۹ تاکنون مصرف سرانه مردم اصفهان را ۳۵ لیتر به ازای هر نفر در طول شبانه روز کاهش دهد به طوریکه می توان گفت هیچ سازمان، نهاد، شرکت و دستگاهی در اصفهان پیرامون فرهنگ سازی مصرف آب تا این اندازه فعالیت های فرهنگی را در دستور کار قرار نداده است در حالیکه دغدغه آب مهمترین چالش استان و کشور بشمار می آید به نوعی فرهنگ سازی مصرف صحیح آب وظیفه همه نهادها و دستگاه ها است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.