مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان گفت: این استان تیر ماه امسال میزبان ششمین جشنواره بین المللی غذای اکو جاده ابریشم است که کشورهای عضو غذاهای ویژه منطقه‌ای خود را ارائه خواهند کرد.

زنجان میزبان ششمین جشنواره بین المللی غذای اکو جاده ابریشم

به گزارش قدس آنلاین، سید سعید صفوی افزود: این جشنواره بین المللی فرصتی مناسب برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری و صنایع دستی استان زنجان است که علاوه بر معرفی ظرفیت‌های گردشگری و آداب و رسوم سنتی مردم زمینه‌ساز نشاط اجتماعی است.

وی اضافه کرد: علاوه بر ارائه غذاهای مختلف به منظور آشنایی بیشتر بازدیدکنندگان با فرهنگ ملل مختلف، پوشش سنتی و صنایع‌دستی همان کشورها نیز در این جشنواره‌ معرفی خواهد شد.

این مسوول ادامه داد: این رویداد ظرفیتی بی‌نظیر برای جذب گردشگران بین‌المللی و خارجی به ویژه از کشورهای عضو اکو است و امیدواریم در رویداد پیش رو استان زنجان میزبان شایسته ای برای میهمانان و مسافران داخلی و خارجی باشد.

وی اظهار داشت: غذا محوریت اصلی جشنواره است و به عنوان یک جاذبه گردشگری ذائقه گردشگران را به مردم محلی نزدیک می کند، همچنین غذا ریشه در تمدن و باورهای مردم هر منطقه دارد و در واقع به نوعی احیای سنت های دیرین در حوزه های مختلف به ویژه در حوزه جاده ابریشم است که امیدواریم بتوانیم این سنت ها را احیا کنیم.

این مسوول ادامه داد: پیش از این قرار بود این جشنواره اردیبهشت ماه برگزار شود اما طبق برنامه زمان بندی مراسم افتتاحیه ۱۵ تیر مصادف با عید غدیر خم خواهد بود.

وی یادآور شد: غرفه‌های این جشنواره سه روز از ساعت ۱۷ تا ۲۲ برپا خواهد شد و در کنار آن برنامه‌های فرهنگی و هنری از جمله جشن، موسیقی سنتی، نمایشگاه صنایع دستی، تورهای گردشگری، ورک شاپ در نظر گرفته شده است.

اولین جشنواره غذاهای کشورهای اکو – جاده ابریشم همراه با دهمین جشنواره ملی آش ایرانی سال ۹۳ در زنجان برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.