۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۲
کد خبر: 333795

اولین نوشیدنی انرژی‌زای ارگانیک از زعفران تولید شد.

تولید نوشیدنی انرژی‌زا از زعفران

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا،احسان لطفی، مخترع این نوشیدنی در این باره افزود: مراحل تحقیقات این اختراع پس از عید سال 93 با همکاری دکتررضایی، عضو هیأت علمی و دکترحسینی، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام آغاز شد.

وی در خصوص مزایای ویژه این نوشیدنی بیان کرد: کافئین ندارد و یکی از امتیازات مهم اختراعمان همین مطلب است؛ چراکه کافئین اعتیادآور است و مضرات بسیاری دارد؛ همچنین به دلیل آن که از مشتقات زعفران استفاده نشده، ارگانیک است.

لطفی با بیان این مطلب که این اختراع با هدف تعدیل کردن وضعیت نوشیدنی‌های کافئین‌دار و کوتاه کردن دست برندهایی همچون کوکاکولا، پپسی و هایپ صورت گرفته است، عنوان کرد: آماده همکاری با سرمایه‌گذاران هستیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.