پیمان طالبیان : عملکرد قابل توجه احسان حاج صفی در لیگ چهاردهم و حضور موفق او در ترکیب تیم کارلوس کی روش باعث شد ...

 حاج صفی در سپاهان می ماند؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

 رسانه های داخلی و خارجی روی عملکرد او دقت نظر ویژه ای داشته باشند، پس از این اتفاق و گزارش چند سایت معتبر خارجی درباره عملکرد بازیکنان جوان تیم ملی به ویژه احسان حاج صفی چند بنگاه معتبر نقل و انتقالات در اروپا با مدیر برنامه وی تماس گرفتند تا زمینه انتقال او از لیگ ایران به لیگ های معتبر اروپایی را فراهم کنند.

خبر تماس واسطه های خارجی با مدیر برنامه ایرانی  حاج صفی اما خیلی زود در رسانه های داخلی منتشر شد همانطور که پیش بینی می شد،حسین فرکی مخالف صد در صد جدایی این بازیکن از تیم سپاهان بود به همین دلیل ضمن تماس با حاج صفی از مسوولان باشگاه سپاهان خواست که با خروج حاج صفی مخالفت کنند اما برابر یکی از بندهای قرارداد حاج صفی مسوولان سپاهان قادر به جلوگیری از خروج این بازیکن از ترکیب تیم نیستند چون این بازیکن در صورت داشتن پیشنهاد خارجی می تواند از سپاهان جدا شود.

همزمان با انتشار این خبر برخی واسطه های ایرانی هم دست به کار شدند تا برای انتقال حاج صفی به لیگ های حاشیه خلیج فارس شانس خود را امتحان کنند، اما بنا به گفته مسوولان سپاهان رضایتنامه احسان حاج صفی تنها برای تیم های اروپایی صادر خواهد شد حال باید دید آیا مشتریان خارجی بازیکن ملی پوش سپاهان تمایل صد در صدی به جذب وی خواهند داشت یا با بررسی شرایط سپاهان از این کار منصرف خواهند شد.

بنا به نوشته سایت های هواداری سپاهان، مسوولان باشگاه و خود احسان در واکنش به این حرف و حدیث‌ها تاکید کردند که فعلا هیچ پیشنهاد رسمی از باشگاه های اروپایی به ویژه باشگاه آلمانی بوخوم که در حال حاضر در بوندسلیگای دو حضور دارد به دست آنها نرسیده است اما اگر این پیشنهاد به مجموعه سپاهان برسد آنها با دقت این مساله را بررسی خواهند کرد.

به نوشته سایت های هواداری سپاهان آخرین اخبار درباره پیشنهادهای اروپایی احسان که البته همگی هنوز در حد حرف هستند و هیچ یک از آنها جنبه رسمی پیدا نکرده این است که مدافع-هافبک سپاهان به غیر از آلمان از بلژیک، اتریش و انگلیس هم پیشنهادهایی دارد. اما موضع باشگاه در قبال این پیشنهادهای احتمالی چه خواهد بود؟ سپاهانی ها بارها تاکید کرده‌اند که هرچند حاج صفی یکی از ستونهای این تیم محسوب می‌شود اما باشگاه به محض دریافت یک پیشنهاد رسمی و جدی اروپایی با جدایی او موافقت کرده و مانع پیشرفت این بازیکن نخواهند شد.

مرتضی رمضانی مدیر رسانه ای باشگاه سپاهان اصفهان نیز در گفت و گو با خبرنگار ما در این رابطه می‌گوید:« هیچ پیشنهاد مکتوبی به دست ما نرسیده است اما ما هم شنیده ایم که چند باشگاه اروپایی خواهان به خدمت گرفتن حاج صفی هستند اما این اتفاقات در حد حرف است و ما یک باشگاه حرفه ای هستیم اگر آنها یا مدیر برنامه حاج صفی   پیشنهاد مکتوبی دارند در اسرع وقت از طریق امور بین الملل ما وارد عمل شوند تا مقدمات این انتقال انجام شود در غیر این صورت حاج صفی فصل آینده در تیم فوتبال سپاهان به میدان خواهد رفت.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha