تحولات منطقه

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اعلام خبر دو رزمایش بزرگ اختصاصی سپاه گفت: ما تا پایان برنامه ۵ ساله پنجم نیز شناور ۸۰ نات را عملیاتی می‌کنیم.

شناور ۸۰ نات را تا پایان برنامه پنجم توسعه عملیاتی می‌کنیم/ برگزاری ۲ رزمایش بزرگ اختصاصی سپاه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین و به نقل از خبرنگارخبرگزاری فارس، سردار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه دوره خط امام مسئولین بسیج دانشجویی که در دانشگاه امام حسین برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران گفت: ما تا پایان سال دو رزمایش اختصاصی سپاه را داریم، البته امکان دارد رزمایشی نیز با ارتش تنظیم شود.

وی پیرامون مانور آمریکا برای مقابله با قایق‌های تندروی سپاه گفت: این روال از ابتدا بوده است. آمریکایی‌ها در دریا سه تهدید برای خود قائل هستند. اول قایق‌های تندروی سپاه، دوم مین و سوم موشک‌های سپاه است و طبیعی است همه توانمندی‌ها، آموزش‌ها و رزمایش‌هایشان را براساس این تهدیدات تنظیم کنند.

سردار فدوی تصریح کرد: البته آمریکایی‌ها راه به جایی نمی‌برند چون همینطور که آنان کار می‌کنند ما نیز فعالیت‌ها و اقدامات خود را خواهیم داشت.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پیرامون تست شناورهای 110 نات گفت: ما تا پایان برنامه 5 ساله پنجم شناور 80 نات را عملیاتی می‌کنیم و شناور 110 نات موضوع دیگری است. البته ما شناورهای 110 ناتی را نیز در اختیار داریم.

 

 

 
 

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha