تحولات منطقه

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که روسیه حملات گسترده‌ای را با استفاده از موشک‌های دوربرد به سوریه انجام داده است.

روسیه مواضع داعش در سوریه را با موشک‌های دوربرد هدف قرار داد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از (ایسنا)، بنا به گفته یک مسئول در وزارت دفاع آمریکا، این حملات به وسیله موشک‌های کروز که از دریا شلیک شده‌اند انجام شده است.

بنا براین گزارش، مسکو علاوه بر موشک‌های کروز در این حملات از موشک‌های دوربرد نیز استفاده کرده که گمان می‌رود مواضع داعش در سوریه را هدف قرار داده باشند.

این مقام آمریکایی همچنین اعلام کرد که روسیه پیش از انجام این حملات به پنتاگون اطلاع داده است تا از بروز هرگونه حادثه‌ای جلوگیری شود.

پس از مشخص شدن تحقیقات درباره دلایل سرنگونی هواپیمای مسافربری روسیه در صحرای سیناء‌ و مشخص شدن نقش داعش در سرنگونی آن، انتظار می‌رفت که مسکو حملات گسترده‌ای را علیه مواضع داعش برای انتقام گرفتن از این اقدام تروریستی انجام دهند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه امروز(دوشنبه) در سخنانی تلویزیونی به مردم کشورش اطیمنان داد که حملات سختی را علیه داعش و عاملان سرنگونی هواپیمای روسی انجام می‌دهد.

روسیه تاکنون یک بار از موشک‌های کروز علیه مواضع داعش استفاده کرده که آن هم در زمان آغاز حملات هوایی این کشور علیه گروه‌های تروریستی در سوریه بود.

روسیه تاکنون با موشک دوربرد به مواضع داعش حمله نکرده بود. در حملات پیشین از موشک های کروز با برد 1500 کیلومتر که اصطلاحا میان برد خوانده می‌شوند استفاده شده بود.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha